Intelligens fűtésszabályozás egyszerűen a Resideo-tól

Otthonunk energiaköltségének közel 80 százalékát fűtésre és a meleg víz előállítására használjuk el, nyilvánvaló tehát, hogy a legnagyobb megtakarítás a fűtési költségek csökkentésével érhető el. Így, ha fontos a spórolás (és a környezetvédelem), de kényelmünkről sem szeretnénk lemondani, megmutatjuk, hogyan lehet egyszerre energiatakarékos és komfortos a fűtésünk.

intelligensfutesszabalyozasaresideotol 720

Minden 1°C fok hőmérséklet-csökkentés közel 6 százalék energiamegtakarítást eredményez, fűtési rendszerünknek azonban megfelelő komfortot is kell biztosítania, nem szívesen fagyoskodunk otthonunkban. Képzeljünk el egy ideális állapotot: mindig jó meleg van otthon, de mennyibe kerül ez! Akkor most komfort vagy energiatakarékosság? A Resideo segítségével lehet egyszerre mindkettő. A leginkább energiatakarékos és komfortos megoldás, ha időprogrammal ellátott zónaszabályozást alakítunk ki.

intelligensfutesszabalyozasaresideotol 4

Osszuk otthonunk helyiségeit külön-külön hőmérsékletzónákra – nappali, hálószoba, fürdőszoba, gyerekszoba –, és a család életritmusának megfelelően alakítsunk ki fűtési időprogramot: melyik helyiségben, milyen időpontban, hány fok legyen. Cseréljük le a hagyományos termosztátot és radiátorfejeket az evohome rendszerre, energiát és pénzt megtakarítva. Nyaraló vagy kisebb lakás esetén az optimális szabályozásra tökéletes megoldás az egy vagy két zónát időprogrammal kezelő, vezeték nélküli Honeywell Home okostermosztát. Könnyen telepíthető, okostelefonról elérhető és programozható, így az energiahatékonyság mellett kényelmes is. A fűtési zónaszabályozáson túl az extra kényelmet és a rugalmasságot a Resideo Total Connect Comfort szolgáltatás nyújtja. A mobil alkalmazás segítségével interneten keresztül vezérelhetjük fűtési rendszerünket, bármikor, bárhonnan, kiegészítő alkalmazásokkal, mint az IFTTT, és akár automatizálhatjuk is működését.

intelligensfutesszabalyozasaresideotol 2
Aki bonyolultnak találja az okostelefonon keresztüli vezérlést, a kazánt csak ki-be kapcsoló termosztáttal szemben megoldhatja a heti időprogrammal és napi több kapcsolási időponttal rendelkező hagyományos szobatermosztáttal is a kényelmet és takarékosságot. A Resideo kínálatában az évtizedek alatt tökéletesre fejlesztett hagyományos szobatermosztátok a mai kor elvárásainak megfelelő, letisztult kezelőfelülettel továbbviszik az elődök öntanuló (arányos integráló) szabályozását, működés közben az ingatlan „szokásait” megtanulják, és mindig a kívánt hőmérséklet biztosítják.
intelligensfutesszabalyozasaresideotol 3
Ha többet szeretne tudni az energia-hatékony és mégis komfortos fűtés-szabályozásról, keresse fel weboldalunkat: www.rezsifaragok.hu/mo

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop