Hűtés és fűtés stílusosan és egészségesen

Egy jól megválasztott légkondicionáló készülék nem csak a nyári hónapokban nyújthat felüdülést: ősszel kiválthatja a fűtőberendezések használatát, egész évben légtisztító funkciót láthat el, és még otthonunk stílusához is hozzátehet. Mindezt egyszerre ötvözi az LG DUALCOOL & PURE légkondicionálója.

hutes-futes-lg-1

A keskeny és elegáns kialakítású, légszűrő funkcióval felszerelt DUALCOOL & PURE még a rendkívül finom porszemeket és egyes kórokozókat is kiszűri a levegőből. A készülék automata érzékelője folyamatosan figyeli a kifejezetten finom porszemcsék koncentrációját, és jelzi, ha otthonunk levegője nem megfelelő minőségű1. A teljes körű automatikus tisztítás funkció emellett leszárítja a légkondicionáló beltéri egységének hőcserélőjén megjelenő nedvességet, ezzel biztosítva annak tisztaságát. Szintén egészségünk megőrzését szolgálja az eszközben megtalálható antibakteriális szűrő, amely a polleneket és az erősen allergén poratkaürüléket is eltávolítja a helyiség levegőjéből2. A plazma ionizátorral is felszerelt készülék emellett olyan ionokat bocsát ki, amelyek a káros részecskékhez kötődnek, így magas hatásfokkal semlegesítik azokat, miközben a kellemetlen szagokat is eltüntetik.

hutes-futes-lg-2

Mindezt az UVnanoTM technológia teszi teljessé: a klímákba épített UV LED fény egyes baktériumok 99,99 százalékát elpusztítja3, és ezáltal tisztán tartja a légáramot biztosító ventilátort. A készülék teljesítményét egy úgynevezett kettős inverteres kompresszor adja, amely csendes, energiatakarékos és megbízható működést garantál – mindezt az is igazolja, hogy az LG 10 év garanciát ad rá. Az inverteres kompresszor akár 70 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztást biztosít úgy, hogy mindeközben a klímánk akár 40 százalékkal gyorsabban hűti le a helyiséget, mint egy nem inverteres eszköz4. Egy ilyen klíma használata ráadásul az őszi hónapokban a hagyományos fűtőberendezésekhez képest kényelmesebb és energiatakarékosabb megoldást jelenthet –10 Celsius foknál magasabb kinti homérséklet esetén.

A DUALCOOL & PURE légkondicionálót akár távolról, az LG ThinQ nevű mobilalkalmazásból is irányíthatjuk (az applikáció használatához internethozzáférés szükséges).

hutes-futes-lg-2

További információ: lg.hu

1 A finom por csökkentésének képességével kapcsolatos teszteredmények a Korea Conformity Laboratories (KCL) által hitelesítettek.
2 A BAF tanúsítja, hogy a szűrőbevonat képes felfogni az olyan káros részecskéket, mint a poratkák, gombák és penészgombák, amelyek a levegőben terjedve allergiát okozhatnak.
3 A TÜV igazolta, hogy a Staphylococcus aureus, a Staphylococcus epidermidis és a Klebsiella pneumoniae baktériumok 99,99%-át eltávolította az UV LED fény a légkondicionáló ventilátoraiból 1 óra használat után.
4 TÜV Rheinland, gyors hutési és energiamegtakarítási ráta tanúsítása (US-W242Kxy0/TS-H2465DA0)


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop