Hörmann Jubileumi Nyílt Hétvége

2016. június 24-én péntek délután és 25-én szombaton egész nap bemutatótermében ismét várja Önt a Hörmann Hungária Kft., amely alapításának 25. évfordulója alkalmából jubileumi éves, országos érvényű akciót hirdetett. Fehér és színes, egybeállásos és dupla garázskapuk, kertkapu mozgatók, bejárati ajtók, egyedülállóan kedvező árakon a jubileum alkalmából.

hormannjubileumi 720

És ez nem minden! Az ünnepi nyílt hétvégén minden 25.vendéget Hörmann ajándékcsomaggal és egy tányér gulyáslevessel és hideg frissítővel várják! S aki még a nyári meleg beállta előtt megrendeli garázskapuját, bejárati ajtaját, ne késlekedjen, jelentkezzen a Hörmann Nyílt hétvégéjére!

Most a legnépszerűbb motoros szigetelt szekcionált garázskapukat kedvezményes áron kínálják! Kérjen ajánlatot személyesen kereskedőiktől! Rendelje meg motoros szekcionált garázskapuját a nyílt hétvégén vagy azt követően, és egy exkluzív színes távirányítót is ajándékba adnak.

Jelentkezem a Nyílt napra>>>

Időpont: 2016. június 24, 15-18 óra , június 25, 10-18 óra
Helyszín: Hörmann Hungária Kft. 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 15.
A garázskapuk mellett találkozhat az iNELS okosház kialakításában jártas szakértőivel és a Columbus Klíma Kft. munkatársainak is felteheti kérdéseit!
További meglepetésként Magyarország első számú lakástakarék-pénztárának képviselői is itt lesznek, hogy finanszírozási megoldásokat kínáljanak. Valósítsa meg elképzelt okos otthonát, államilag támogatott finanszírozási konstrukcióval!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop