HORIZONT PS – több mint negyed évszázada Önökért

A 27 éves HORIZONT PS profilrendszerek számos műszaki, kereskedelmi fejlesztési szakaszon mentek át az évek folyamán, míg eljutottak a mai, innovatív megoldásaikhoz. Az ablakok és erkélyajtók csúcstermékének beépítésével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tudunk lépéseket tenni az energiapazarlás ellen.

Hogyan takarítsunk meg pénzt az energiáért? Több módszer is van rá!

Már több hónapja figyeljük az energiaárak emelkedését, és a helyzet valószínűleg a közeljövőben sem fog javulni. A tél a hideggel és faggyal immár beköszöntött, az energiával való takarékoskodás pedig szinte mindenkit érint. Felmerül tehát a kérdés: mit tehetünk? A reakció nagyon egyszerű – válasszunk olyan megoldást, amely hosszú távú befektetést jelent. Amennyiben hőszivattyúra, napelemekre vagy új kályhára gondolunk, számoljunk azzal, hogy ezek a beruházások nagyobb befektetést igényelnek.

Az új ablakok viszonylag egyszerű megoldást jelentenek

Az ablakcsere az egyik leghatékonyabb megoldás a takarékoskodásra, amely ráadásul hozzáférhető, és viszonylag gyorsan meg is oldható. Sokan úgy gondolják, hogy meglévő ablakaik még nem is olyan rosszak, a valós helyzet ugyanakkor teljesen más képet mutathat. Összehasonlítva az aránylag új, 10–15 éves darabokat a mai ablakokkal, megállapítható, hogy sokkal rosszabb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, ami visszatükröződik a fűtésre fizetendő költségekben is.

HORIZONT PS PENTA PLUS ABLAKPROFILRENDSZER Hét légkamrás kialakítás, beépítési mélység: 75 mm, fehér színű kivitel

„Ablakcserével nagyon egyszerűen és gyorsan a fűtésre felhasznált energia akár 40 százalékát is megtakaríthatjuk. Az ablakok ugyanis gyakran a ház szerkezetének leggyengébb részeit képezik”.

HORIZONT PS SPACE ABLAKPROFILRENDSZER Nyolc légkamrás kialakítás, beépítési mélység: 90 mm, szürke kivitel

Új ablakok, mint befektetés

Az új ablakokba való befektetés ésszerű lépés a növekvő inflációra való tekintettel is. Ne hagyjuk, hogy a pénzünk veszítsen értékéből – okosan felhasználva ablakcserével vagy egy felújítással kombinálva, egyszerre csökkentjük jövőbeli kiadásainkat is.

További információk a www.horizontps.com/hu weboldalon találhatók.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop