Hideg zuhany helyett hajdu bojler

Az éjszakai áram használatával könnyen elkerülhetjük az új rezsi törvényben rögzített átlag feletti fogyasztást. Azt a felhasználót, aki rendelkezik a hagyományos villanyóra mellett vezérelt mérővel is, a mért fogyasztás tekintetében külön-külön megilleti az éves 2523 kWh kedvezményes mennyiség, azaz duplán áll rendelkezésre a meghatározott kvóta csökkentett árú kerete.

A köznyelvben használt „éjszakai áram” valójában a B tarifás vezérelt áramot jelenti, amelyet jórészt az ún. völgyidőszakokban (jellemzően éjszaka) ad ki a szolgáltató. Nem jár automatikusan, igényelni kell, és szükséges hozzá a megfelelő technikai feltételek kiépítése. Egy fix eszközre lehet kötni és használni, önálló mérőórán keresztül. Fontos tudni, hogy változó időpontokban, de összesen napi 8 órán keresztül kaphatjuk ezt a kedvezményes árú villamos energiát. A legelterjedtebb módja a kedvezményes áram igénybevételének a meleg víz előállítására szolgáló elektromos bojlerek használata a vezérelt, „éjszakai” mérőn keresztül. A hajdu termékek döntő többsége alkalmas a B tarifás áram használatára. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező magyar gyártó megbízhatóságáról ismert termékei kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően sokáig megtartják a felmelegített víz hőmérsékletét. Ezek a készülékek több vízvételi hely ellátására alkalmasak, 10-300 literes űrtartalommal elérhetőek. Elhelyezésük fali függőleges, vízszintes és álló kivitelben történhet. A cég által előállított elektromos bojlerek az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlesztéseken mentek keresztül, ezáltal szinte minden vásárlói igényt ki tudnak elégíteni. Ezek a készülékek manapság már jóval energiatakarékosabbak, mint a korábbiak voltak, már kisebb űrtartalmú berendezéssel is kielégíthető a család melegvíz-igénye. A hajdu termékpalettája igen gazdag, így az egyre szélesebb skálán mozgó felhasználói igényeket egyaránt képes teljesíteni energiatakarékos, innovatív készülékeivel.

Ha több vízvételi hely áll rendelkezésre a háztartásban, és ezek távol esnek a meleg vizet előállító forrástól, érdemes kis, 5-10 liter űrtartalmú, elektromos, szabadkifolyású vízmelegítőt használni például a mosogatáshoz. Ezek az eszközök a nagy teljesítményű fűtőtestüknek köszönhetően rendkívül hamar felmelegítik a szükséges vizet a kívánt hőfokra. Használat után egyszerűen lejjebb véve a hőfokot, nem fogyasztanak tovább áramot. A HAJDU Zrt. által gyártott elektromos, zárt rendszerű bojlerek rendkívül megbízhatóak, a gépkönyvben előírt garanciális feltételek mellett akár 10 év tartálygaranciával is rendelkeznek. Mindamellett nagy előnyük, hogy országos szervizhálózat támogatja a folyamatos, problémamentes működtetésüket.

www.hajdurt.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop