A természet szépsége otthonunkban

Gyönyörű természetes anyagok, organikus formák: otthonunk eggyé válhat a természettel a Lamello mesés, gondosan megmunkált tölgyfabútoraival. A márka két álomszép bútorcsaládját mutatjuk most be, amelyek természetes anyaguknak köszönhetően minden kívánalmunknak megfelelnek: egészségesek, szépek, tartósak, időtállók, és tökéletesen beilleszthetők bármely mai, kortárs enteriőrstílusba.

Egy fából készült bútor olyan élménnyel ajándékozza meg tulajdonosát, amely semmihez nem fogható, hiszen a természetes, időtálló anyagon túl minden darab egyedi és megismételhetetlen.

ELO BÚTORCSALÁD
Az ELO bútorcsaláddal otthonunk természetes harmóniáját teremthetjük meg, hiszen e családnak lényege a természetességében rejlik. A tágas natúr fafelületek és a káprázatos textúrák adta természetes élmény új dimenziókat hoz az otthonunkba. Az ELO bútorok tervezése és gyártása során a szakemberek minden lényeges szempontot alaposan figyelembe vettek annak érdekében, hogy már első látásra érvényesüljön az ELO család küldetése: CSAK FA, ÉS MÁS SEMMI!

ELO bútorcsalád

Az ELO bútorcsalád a gondosan kialakított, mart fogantyúinak, valamint a precízen kidolgozott oldalkialakításának köszönheti egyedi, modern, mégis mértéktartó, letisztult megjelenését, amely a kortárs lakberendezés bármely stílusában helytálló. Valamennyi eleme kizárólag tömör tölgyfából készül – ez a csúcsminőségű keményfa alapanyag garancia az évtizedeken át tartó minőségre.
Az ELO bútorok valódi remekművek: mérnöki precizitással megtervezett, egyedi oldalkiképzésük és a hangulatos szekrényvilágításuk teszik bárhol, bármikor felismerhetővé a család minden egyes tagját.

ELO bútorcsalád

Noha a szekrényvilágítás mára már szinte közhellyé vált a bútorgyártásban, ám közel sem mindegy, milyen megoldásokat választunk otthonunkba! Az ELO üveges bútorokba a legmagasabb minőségű LED modulok kerültek, így páratlan hangulat biztosítanak számunkra.

ELO bútorcsalád

MATTINA BÚTOROK
A MATTINA bútorcsalád a kortárs enteriőrök elengedhetetlen kollekciója, legfőbb jellemzői az elegancia és az egyszerűség, minimalizmus. Ezeket a bútorokat letisztult vonalvezetés jellemzi, amellyel időtlen eleganciát és magas minőséget kapunk.

MATTINA bútorcsalád

A MATTINA kollekció elemeit rendelhetjük tölgyfából vagy a roppant elegáns fekete dióból is. Ami még inkább emeli karakteres kisugárzását, az az éjjeliszekrények és komódok frontjára applikálható csodálatos ezüst-bronz üveg.

MATTINA bútorcsalád

Ámulatba ejtő formavilág, a megálmodott boldogság tömörfába zárva

Álljunk hát meg egy percre, lazítsunk, és adjuk át magunkat a tömörfa bútor nyújtotta kényelemnek. Egy MATTINA bútorkollekció elemeivel berendezett hálószobában garantáltan kielégítő álmaink lesznek…

www.lamello.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop