Helytakarékos megoldás: keskeny mosogatógép

2020 Építészeti Nívódíjasai
Úszó napelemek a víztározókon?
Lakáspiac: átok vagy áldás volt a kedvezményes áfa?

Minden lakástulajdonos szeretné, ha ebéd után valaki elmosogatna helyette. Ám ha nincs erre vállalkozó, megoldja gondunkat a mosogatógép, még ha aprócska konyhánk miatt gondot okozhat is az elhelyezése. Keskeny mosogatógép az apró konyhák bajnoka!

helytakarekosmegoldaskeskenymosogatogep 720

Ha ez idáig azért nem gondolkodtunk a mosogatógép vásárlásán, mert túlságosan aprócska a konyhánk, van egy örömteli hírünk: létezik helytakarékos megoldás, nem kell tehát lemondani a csillogóan ragyogó edényekről. A legtöbb mosogatógép viszonylag nagy helyet foglal el, de nem mindenkinek tágas a konyhája. Szűkös körülmények közé nehezen vagy éppen sehogyan sem zsúfolható be egy jól megtermett gép, ráadásul kis létszámú család vagy kevesebb főzés mellett mérsékelt mennyiségű a mosatlan edény, tehát teljesen felesleges sokszemélyes készüléket vásárolni. Mert ha a gép tudása nem válik kiaknázhatóvá, egyet jelent a pazarlással, a nagyméretű konstrukciók ugyanis nem kevés energiát fogyasztanak, alkalmazásukkal mind a villany, mind a víz felhasználásának mértéke szignifikánsan növekedhet. Ráadásul egyes eszközök nem viselik jól a kihasználatlanságot, és ténylegesen előbb tönkremennek, mint kimerítő munkára ösztönzött társaik.

A keskeny mosogatógép vásárlás tehát több szempontból is takarékos, gazdaságos beruházás. Egyrészt ott vannak a jól látható fizikai paraméterek, amelyekre a helyspórolás maximálisan jellemző, másrészt a teljesítmény optimalizált működése nem kevés pénzt hoz a konyhára, túl a tiszta és ragyogóan szép edényeken, tányérokon, poharakon, bögréken és evőeszközökön.

Egy szabócentivel a kézben pontos adatokkal rendelkezhetünk, hogy konkrétan mekkora helyünk van a beépíttetéshez, és már csak ki kell választani a típust. A keskeny mosogatógép ugyan méretében kevesebbet kínál, mint nagyobb társai, ám tudásban nem marad el tőlük: garantált a hiánytalan tisztaság és foltmentes ragyogás, és a legújabb modellek a környezetbarát szemléletnek is megfelelnek, azaz energiatakarékos megoldások is.

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop