Minőségi lakásriasztók MABISZ minősítéssel

Új Duna-híd épül
Közel nulla energiaigényű épület szigetelése
Miért fontos a klímák karbantartása?

A számok azt mutatják, hogy egyre több magánszemély szavaz bizalmat a lakásriasztó telepítésének. Nos, vagy a betörők lettek leleményesebbek, vagy a közbiztonság minősége romlott meg az utóbbi években, de az biztos, hogy egyre több erőszakos betörésről, illetve betörési kísérletről lehet hallani a hírforrásokban. Az ilyen hektikus helyzetben bizony nem bízhatjuk a családunk és az értékeink védelmét a jó szerencsénkre.

minosegilakasriasztokmabisz 720

Főszerepben a megelőző óvintézkedések
Egy betörésnek számos következménye lehet. A súlyos anyagi kár még csak a kisebb rossz – a betörés során a testi sérülés lehetősége sem kizárt. Miért tennénk ki ennek a kockázatnak a családunkat? A megfelelő, okos óvintézkedéseknek köszönhetően úgy hajthatjuk álomra a fejünket, vagy hagyhatjuk el az otthonunkat akár huzamosabb időre, hogy közben tudjuk: a számunkra fontos személyek, vagyontárgyak jó kezekben vannak.

A statisztikai adatok magukért beszélnek
A felmérések szerint azok a lakások, ingatlanok, ahol vagyonvédelmi rendszert építettek ki, jóval kevesebb eséllyel vannak kitéve az erőszakos behatolás lehetőségének. Azok a lakásriasztók viszont, amelyek nem szakszerűen lettek telepítve, illetve MABISZ minősítéssel sem rendelkeznek, közel sem annyira megbízhatóak. Ez esetben a lakásriasztóért kiadott összeg nem más, mint az ablakon kidobott pénz, amely hiú ábránddal kecsegtet a biztonságunkra vonatkozóan. Ne adjunk lejjebb az elvárásainkból! Mivel valóban komoly témáról van szó, kerüljük a kompromisszumokat, és csakis az elismerten jó márkák termékeivel, illetve a kiváló renoméval rendelkező szolgáltatócéggel elégedjünk meg.

Alarmdirect Kft. – a megbízható minőség
Az Alarmdirect profi gárdája évek óta váltja valóra a megrendelői biztonságtechnikára vonatkozó elképzeléseit. Teszik mindezt megbízhatóan, precízen és gyorsan. A biztonságtechnikai megoldások elképesztően változatos repertoárral rendelkeznek, így minden tekintetben a személyes igényeinkre igazíthatjuk a vagyonvédelmi rendszer kialakítását. A már említett lakásriasztó is több elismerten minőségi változatban szerepel az Alarmdirect terméklistáján, de ha azt látjuk célszerűnek, akár a kamerás megfigyelő rendszerek háza táján is szétnézhetünk. A választásunkat nem korlátozza semmi – és hála az egyre növekvő vevői igényeknek, a gyártók sem aranyáron mérik már a „portékáikat”.

Néhány név a teljesség igénye nélkül
A termékpalettán található lakásriasztók közül az egyik legnépszerűbb a Kanadából származó, vezetékkel rendelkező DSC PC és a MAGELLAN, illetve az angliai gyártású PYRONIX MATRIX. A rádiós lakásriasztók között a JABLOTRON, illetve a DSC NEO termékek viszik a prímet.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop