Csak a lényeg látható

A Geberit falsík előtti szerelési rendszerek korlátlan kreatív lehetőséget kínálnak ahhoz, hogy a fürdőszobánk optimálisan betöltse funkcióját, azaz kellemes, barátságos hely legyen, a nyugalom és az elmélkedés oázisa.

 

 

A rendszer rugalmas és jó felhasználhatósága megengedi, hogy – szabadjára engedve képzeletünket – megalkossuk egyéni stílusunkat: bárhol elhelyezhetjük a mosdót, a bidét, a vécét a fürdőszobában. A falba rejtett kivitel óriási előnye, hogy a szerelőkeretet bármilyen anyaggal burkolhatjuk, kezdve az art deco klasszikus irányvonalától, a japán minimalista stíluson át, a skandinávig. A Geberit rendszer inspirál, hogy megtervezzük és megalkossuk álmaink fürdőszobáját, amely még tágasabbnak és sokkal korszerűbbnek tűnik majd.

 

 

VÁLTOZATOS

 

A falsík előtti szereléstechnika a falszerkezettől függően több különböző rendszert jelent.
A könnyűszerkezetes falnál a Duofix, a hagyományosnál pedig a Kombifix elem a megfelelő megoldás. Mindkét rendszer egyformán alkalmas felújításhoz és teljesen új fürdőszobák építéséhez, és minden berendezési tárgyhoz (mosdó, bidé, vécé, piszoár) igénybe vehetjük a Gebe-rit szerelőelemet.
A falivécé nem csupán esztétikus megoldás, de sokkal könnyebb a tisztántartása is, rendkívül higiénikus. Ráadásul helytakarékos, hiszen a falba sűllyesztett öblítőtartálynak köszönhetően nem vesz el nagyobb helyet, sőt, helyet teremt, ugyanis az öblítőtartály fölött egy polcot képez.

GAZDASÁGOS

Könnyen karbantarthatjuk, mert a gondosan a falon belülre rejtett öblítőtartály egyetlen munkadarabból, úgynevezett formafújásos technikával készül, így megszűnik a szivárgás kockázata. A működtető nyomólapot könnyen és gyorsan leszerelhetjük, ha karbantartást igényel az öblítőtartály.
Ha a Geberit falba rejtett öblítőtartályát választjuk, nem csupán egy rendkívül megbízható rendszerhez jutunk, hanem minden igényt kielégítő megoldáshoz is. A tartály beépítése után az egyetlen látható elem ugyanis az öblítést működtető, formatervezett, kényelmesen kezelhető nyomólap. A különféle stílusú, színű és kialakítású nyomólapok széles körű választékában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő. A víztakarékosságot szolgálja, hogy egyes változatok (Samba, Twist, Bolero) kétgombos kivitelben kaphatók. A kétmennyiséges öblítési mód gazdaságos alternatívát kínál mintegy 3 liternyi víz használatával. Az egygombos változat (Rumba, Tango, Mambo) pedig az öblítés/stop funkcióval gondoskodik a víztakarékosságról.

MEGBÍZHATÓ

A szanitertechnológiában világszerte, így a Geberit esetében is, a tökéletességre törekednek. A különféle alkalmazásspecifikus szerkezeti megoldások alkotják minden Geberit installáció alapját. Az összes alkotóegység kompatibilis egymással, és együtt megbízható és tartós rendszerekké állnak össze, amelyek a legmagasabb műszaki követelményeket is kielégítik.
A mintegy 130 évvel ezelőtt alapított Geberit a világ egyik vezető cége a szaniter szereléstechnikai piacon. Azóta folyamatosan növeli jó hírnevét újításaival, kiváló minőségű és megbízható termékeivel.

Geberit Kft.
1117 Budapest,
Budafoki út 97.
www.geberit.hu
sales.hu@geberit.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop