Harmonikus Himalája sófalak

Ha otthonunk kialakításakor az áruházakat járva úgy érezzük, hiába kínálnak szebbnél szebb, trendi dekorációkat, világítási megoldásokat – ezek valamiért mégsem nyújtják azt a meghitt élményt, amit egy igazi otthontól elvárnánk, akkor érdemes valami egészen újszerűt, egyedit, és mindenekelőtt természetes megoldást találni.

A környezettudatos és látványos LED-sorok, akár a gyönyörű műmárvány-, látszóbeton falak vagy a különleges burkolatok mind-mind a modern tér igazán ízléses kortárs elemeim ám amennyiben számunkra mégis egy kissé ridegnek, hűvösnek tűnnek, akkor nekünk valami másra van szükségünk. Elvégre az otthonunktól jóval többet várunk: legyen impozáns, szemet gyönyörködtető, látványos, ugyanakkor legyen meghitt, atmoszférája nyugtató, kellemes, meleg. Egy olyan fészek, biztonsági bázis, ahol bármikor fel tudunk töltődni egy hosszú, nehéz nap végén. Ehhez egy olyan tér kell tehát, amely egyszerre megnyugtat, ellazít, pihentet, ugyanakkor tölt és energizál.

Ezt pedig csakis a jól megválasztott, természetes és egyedi anyagok, az olyan ősi elemek adják meg számunkra, mint amilyen a fa, a nemes, valódi kövek vagy az eredeti, száz százalékig természetes Himalája só. Utóbbiból szabályos téglákat gyártottak, hogy azokból mi kedvünkre építhessünk falat belső tereinkben.

A Himalája só amellett, hogy meghitt hangulatával bensőséges otthont teremtő, látványos belsőépítészeti elem, mindemellett rendkívül egészséges is, hiszen a belső terek levegőjére és légzőszerveinkre pozitív hatást gyakorol. Ám ezt a tulajdonságát leginkább a nagy felületen való alkalmazással tudjuk igazán érvényesíteni – azaz, néhány sólámpa nem tudja kellőképpen javítani a levegő minőségét, hatékonyan mérsékelni allergiás tüneteinket. Míg, ha sófalban gondolkodunk, akkor – a nagyobb felületnek köszönhetően – már tud érvényesülni a Himalája só számos (mind a testi, mind pedig a lelki) egészségünkre gyakorolt pozitív hatása.

Képeink szolgáljanak ötletadó inspirációként, hogy miként is lehet elképzelni ezeket a sófalakat saját otthonunkban, élettereinkben – legyen az egy impozáns nappali, egy meghitt hálószoba, egy nyugtató gyerekszoba, egy sóterápia céljául szolgáló helyiség vagy – ha olyan szerencsések vagyunk – akkor az otthoni wellness és szauna terei.

Fedezzük fel hát a sótéglákban, sófalakban rejlő egyedi, kortárs elképzelést megvalósító lehetőségek tárházát! Most mindez könnyebben elérhetővé válik számunkra, hiszen mint minden tartósan beépíthető dologra, a beépített sófalakra is igénybe tudjuk venni az otthonteremtési állami támogatást. A Himalája Sóház Kft munkatársai pedig készséggel segítenek nekünk mindenben – akár még a kivitelezésben is –, ha kérjük.

Ha már eldöntöttük, hogy mekkora falat szeretnénk, és ehhez hány sótéglára lesz szükségünk, a kívánt mennyiségű tégla online is megrendelhető, házhozszállítással.

www.himalajasohaz.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop