Hangulatos kerti világítás

A jól megválasztott kerti világítás az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy sötétedés után kellemes hangulatot teremtsünk. A lehetőségeink számának csakis képzeletünk szab határt – a megfelelő fényforrással megvilágíthatjuk a környező fákat, a lépcsőket, felhívhatjuk a figyelmet a terasz bizonyos jellemzőire vagy az étkezésekhez kialakított pergolára és így tovább.

Hangulatos kerti világítás

Összegyűjtöttük napjaink legnépszerűbb kerti világítás ötleteit, amelyekből mindenki ihletet meríthet álmai otthonának megvalósításához!

1. Alakítsunk ki finom hatást felfelé irányuló fényekkel

Akik a kicsit visszafogottabb megközelítést keresik, azok számára remek választás lehet a kertbe a földbe szúrható taposólámpa. Rejtsük el a virágágyásban vagy a cserepes növények alatt, így még az éj leszálltával is gyönyörködhetünk a formákban és színekben. Használatukkal igazi romantikus hangulatot varázsolunk a kertbe, amely tökéletes alapot teremthet az esti meghitt összejövetelekhez.

2. Helyezzünk el napelemes világítást a bejárati ajtóhoz

Az előkerteknek nagyon fontos funkciója van, ugyanis a látogatókban kedvező első benyomást kell keltenie. Egy intelligens napelemes világítási rendszer mindig extra vonzerőt kölcsönöz az ingatlannak, különösen, amikor leszáll az éjszaka. Az előkertben és a bejáratnál elhelyezett lámpáknak azonban a szépségük mellett a praktikusságukat sem szabad elhanyagolni – a segítségükkel könnyen megtalálhatjuk a kulcsokat a sötétben, valamint fokozhatjuk otthonunk biztonságát.

3. Rakjunk fényfüzért a pergolára vagy a környező fákra

A pergoláknak van egy olyan kiváló tulajdonságuk, hogy széleskörű választásai lehetőséget kínálnak a kültéri megvilágítás egyedi kialakításához. A LED fényfüggöny az egyik legnépszerűbb dekorációs fényforrás manapság, ami nem is csoda – az egymás mellett sűrűn leomló izzók káprázatos megjelenést biztosítanak az esti partikhoz és családi összejövetelekhez. Tipp: a Union Knights webáruházban kiváló feltételek mellett szerezhetjük be áhított fényfüggönyünket, a fényforrások minőségére pedig 2 év garanciát is vállalnak.

Ha nincs pergolánk, viszont kertünket több fa is tarkítja, akkor is gyönyörű miliőt teremthetünk: csupán óvatosan tekerjünk néhány fényfüzért a törzsükre vagy lógassuk le őket az ágakról! Az eredmény garantáltan elbűvölő lesz, miközben gondoskodtunk elegendő fényről is az udvaron. Végezetül egy utolsó tanács: ha az egyes fákra eltérő színhőmérsékletű fényfüzéreket helyezünk, azzal plusz mélységet adhatunk otthonunk kültéri világításának.

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop