Hamarosan Construma és OTTHONDesign kiállítás!

Ma már sokunk számára fontos, hogy otthonunk amellett, hogy legyen kényelmes, a szemüket is kényeztesse, megfeleljen egyedi ízlésünknek, akár az önkifejezés egyik eszköze legyen. Az inspirálódáshoz sok forrás áll rendelkezésünkre, ilyen például az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás március 29. – április 2. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Lakberendezők Országos Szövetsége látványos standon, különleges koncepció mentén felépített DESIGNMátrixba foglalva mutatja be az aktuális újdonságokat. A kérdés, amire a választ keresik: hogyan lehet otthonunk egyszerre korszerű, kellemes és takarékos.
A hazai design trendek bemutatására a Magyar Design standon kerül sor, ahol ebben az évben enteriőrök keretében mutatkoznak be a fiatal tehetségek munkái, melyek különleges inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához. Fókuszában a fogyasztói attitűdök átalakítása lesz, így a „minőséget a mennyiség helyett”, a „kevesebbet fogyasztani de jobban” gondolatokra lehet itt válaszokat kapni azzal, hogy megtalálhatóak lesznek az erre a szellemiségre reflektáló darabok.

Izgalmas színfoltja lesz a kiállításnak a Magyar Fa- és Bútoripari Szövetség programja: a Wood Like Workshop keretében az asztalos szakmával ismerkedhetünk meg, Ezerszínű fa című kiállításuk pedig kortárs tervezők által készített fatárgyakat mutat be.
A BOOOK Kiadó által gasztro, „zöld” és lifestyle témában szervezett beszélgetések, bemutatók, látványfőzés és a Kőfaragó Szövetség által pénteki napra szervezett látványfaragás is tovább színesíti a kiállítási csokor programját.

A CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor részeként az OTTHONDesign várja mindazokat, akiket érdekel a lakberendezés, a legújabb design trendek, de megtalálható lesz itt minden amire az építkezéstől, a felújításon át az épületgépészeti megoldásokig szükség lehet.

Jegyet vásárló látogatónk között idén értékes lakberendezési tárgyat sorsolunk ki.

Nyitvatartás:
Szakmai napok: március 29-30. 10-17 óráig, március 31. 10-18 óráig
Nagyközönség napok: április 1. 10-18 óráig, április 2. 10-17 óráig.

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít.

Bővebb információ: www.otthon-design.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop