Energiatakarékos épületgépészet

Az épületek energiafogyasztása világszerte jelentős hatással van a környezetre és a pénztárcánkra, ezért az energiahatékonyság és a környezetvédelem az épületgépészetben is fontos tényezővé vált.

A Kazán WebShopban is kapható modern, elektromos fűtési és vízmelegítő rendszerek esetén (például mint az elektromos kazán) égéstermék hiányában nem kell a szén-monoxid veszélyétől tartanunk, mert nem bocsát ki káros anyagokat, mint a régi, elavult gázkészülékek. A technológia folyamatos fejlődésével ezek a készülékek a lehető leghatékonyabban végzik munkájukat, a legtöbb termék akár távolról is optimalizálható, ki- és bekapcsolható.

A termosztátos csaptelepekkel éves szinten sok köbméter ivóvíz-felhasználás takarítható meg, és a melegvíz-felhasználás területén is kiemelkedő hatásfokúak. Szabályzásuk könnyű és gyors, nem folyik percekig a víz, miközben tekergetjük a csapot, várva a jó hőmérsékletre. Nyomásingadozás esetén is azonnal lereagálják a megváltozott viszonyokat, és ugyanazt a hőmérsékletű vizet adják.

A megújuló energiaforrásokat használó épületgépészeti termékek, mint a napelem rendszer vagy a hőszivattyú hatalmas népszerűségnek örvendenek az utóbbi időben. Nem véletlen, hiszen jelentősen hozzájárulnak az hó végi számlák összegének csökkentéséhez, vagy akár teljes lenullázásához. Ráadásul nagy részben vagy bizonyos esetekben teljes mértékben (pl. amikor a hőszivattyú energiaellátásáért a napelem rendszer felel) megújuló, zöld energia szükséges a működésükhöz. Ezek a rendszerek a környezetet és pénztárcánkat egyaránt kímélik.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop