Hagyományos beton – innovatív csomagolás

Különleges és egyedi megoldásoknak számítanak azok a fejlesztések, amikor a csomagolás is „beépül”, azaz része lesz az elkészült épületnek, munkának. Ezen a területen nyitottunk új fejezetet a Baumit All In Beton B20 nevű termékünkkel.

Jól ismert tény, hogy a világon – s így hazánkban is – évről évre emelkedik a keletkező csomagolási hulladék mennyisége. Nem kivétel ez alól az építőipar sem, ahol egyre nagyobb problémát okoz az építkezéseken az építőanyagok csomagolóanyagának kezelése, tárolása és elhelyezése. Különösen igaz lehet ez a ház körül végzett kisebb-nagyobb munkák esetén, ahol a saját kezűleg elvégzett felújítások után az építkezési „maradék” nem kevés fejfájást okoz. Figyelve korunk környezetvédelmi tendenciáit, biztosak lehetünk abban, hogy a környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagok használatára vonatkozó – mind szigorúbb – előírások a jövőben egyre komolyabban érintenek majd mindannyiunkat.

Egyedülálló és példamutató előrelépés a Baumit All In Beton B20 megjelenése a piacon. Maga a termék egy gyárilag előkevert szárazbeton, melyhez az építés helyszínén csak vizet kell kevernünk. Alkalmas mindenféle kisebb betonozási és javítási munkához a házban és a ház körül, felhasználhatjuk minden olyan területen, ahol nincsen komolyabb statikai igénybevétel.

Az igazi újdonságot a termék csomagolása jelenti: a papírzsákokat ugyanis a szárazbetonnal együtt bele lehet dobni a keverőbe. Speciális anyagának köszönhetően vízzel érintkezve a keverés közben szemmel nem látható elemekre bomlik, és magát a betont erősítő szálerősítésként még annak teherbírását is javítja. További előnye, hogy a munka után semmiféle építési hulladék nem keletkezik – jelentősen megkönnyítve mind a ház körüli, mind a nagyobb építkezéseken történő felhasználást.

A termékről bővebb információkat talál a baumit.hu honlapon!


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop