Exkluzív, mégis otthonos

Az impozáns alapterületű és környezetű új építési kecskeméti családi ház enteriőrjeinek tervezési feladataival Radnai Yvette lakberendezőt bízta meg a házaspár, aki számára a legnagyobb kihívást a ház impozáns méreteinek és az otthonosság érzetének megteremtése, összhangba hozása jelentette.

A nagyméretű családi ház hosszú tervezési folyamat és három évnyi építkezést követően készült el, prémium minőségben, mind az anyagok, műszaki megoldások, mind a kivitelezés tekintetében. Megrendelőimmel hamar kialakult az azonos hullámhossz, miután elkezdődött a közös belsőépítészeti tervezés, együtt gondolkodás.

A tágas előszobába lépve az exkluzív, egyedi berendezés színhangulata, anyaghasználata máris felkészíti a látogatót a nappali térben várható látványra. Innen nyílik még egy praktikus gardrób is a háziak és a vendégek kabátjainak, cipőinek kényelmes tárolására, a tapasztalatok szerint erre általában ritkán jut elegendő hely.

Az impozáns méretű nappaliban kitűnő a térérzet, nem véletlenül, hiszen belmagassága 3,20 méter. Központi részén kapott helyet a társalgó, amelynek fő berendezését a konyakszínű bőrkanapék alkotják, elegáns, bézs bársonyfotelek kiegészítve, fókuszában a kandallós tévéfallal. A nappali másik fő falára egy padlótól mennyezetig érő szekrényrendszer került, amelyben a zárt és nyitott részek ritmikusan követik egymást, helyet adva könyveknek, dekorációknak. Rejtett ledjei hangulatfénynek is izgalmas megoldás jelentenek, kiegészítve a nappali világítását, amelyben a függesztékek, asztali lámpák a jól derített általános fényről gondoskodnak, az álmennyezetbe rejtett ledszalagok, bútorvilágítások, spotok pedig a hangulatvilágítás elemei. Bútorszínekben a trüffelbarna és a tölgyanyagok dominálnak, a falakat türkiz apró mozaikmintás tapéta egészíti ki, amelynek színvilága végigfut a textileken, dekorfüggönyökön is. A nappali másik végében kapott helyet a tágas étkező, amelyben visszaköszönnek a sötét trüffelbarna színek, a székek kárpitjában pedig a tapéta színei.

A konyha a világos, fényes frontokkal ellenpólust képez, ahol csak a pult színében, illetve a felső szekrényeken jelennek meg a sötétebb tónusok. A nappaliból hosszú közlekedőn jutunk a hálószobához és az abból nyíló fürdőhöz, gardróbhoz. A fürdő fókuszpontja az üvegmozaikfal, szép párbeszédben a hálószoba egyedi kárpitozott falával.

Minden lakóteret minőségi bútorok, finom textilek, fényes üveg- és fémes felületek, precíz részletek jellemeznek, garantálva a lakók számára az elegancia élményét.

Célom jó funkcionális elrendezésű enteriőrök tervezése, alkalmazkodva a megrendelő személyiségéhez, életformájához, a hely szelleméhez. fontos a letisztultság, az összhang burkolatok, bútorok, textíliák között, mégis legyen izgalmas pezsgés is a terekben.
Radnai Yvette
lakberendező

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop