Gránit Babaváró Hitel VideóBankon, 200 ezer forint ajándékkal

A gyermeket tervező pároknak a jelenlegi magas kamatkörnyezetben jelentős segítséget nyújt a Babaváró Kölcsön, amely 2023. év végéig max. 10 millió forint, 2024. január 1-től pedig 11 millió forint összegben igényelhető, s már az első gyermek 5 éven belüli megszületése esetén kamatmentessé válik.

A Gránit Banknál a kölcsön ügyintézése teljes mértékben digitális, VideóBankon keresztül lebonyolítható, és a gyors és könnyű ügyintézéshez most 200 ezer forint jóváírás párosul a 2023. augusztus végéig benyújtott kölcsönigénylések esetében*. THM kamattámogatással 0,43%, THM kamattámogatás nélkül 12,75%.**

A gyermekvállalásban gondolkodó fiatal pároknak továbbra is rendelkezésére áll a Babaváró hitel, amely amellett, hogy szabadon – tehát akár lakáscélra – felhasználható, az első 5 évben kamatmentes, és amennyiben az első gyermek a kölcsön folyósításától számított 5 éven belül megszületik, kamatmentes marad a futamidő végéig. A hitelszerződés megkötését követően a második gyermek érkezésével a fennálló tartozás 30 százaléka elengedésre kerül, míg a harmadik gyermeknél a teljes fennálló kölcsön vissza nem térítendő támogatássá alakul.

A hitel igényléséhez ki sem kell mozdulni otthonról, mert a Gránit Bank a piacon egyedülálló, 100 százalékban online hiteligénylési és VideóBankon keresztüli szerződéskötési folyamata mindezt lehetővé teszi.
Felhasználóbarát kalkulátor segít eligazodni abban, hogy a kamatmentes támogatáshoz milyen feltételeknek kell megfelelni. Az adatok megadásával könnyen és gyorsan kiszámolható, mekkora babaváró hitelre jogosultak az igénylők. Ezt követően egyszerű e-mail címmel történő regisztrációval létrehozható egy Digitális Ügyfélfiók, amelyen keresztül tájékozódni lehet a hiteligénylés teljes folyamatáról, letölthető és online kitölthető az összes igényléshez szükséges nyomtatvány, és online be is nyújtható a kölcsönkérelem. A kérelem beküldését követően a bank ügyintézői felveszik a kapcsolatot az igénylőkkel, és egyeztetnek minden fontos részletet ahhoz, hogy sikeres legyen a hitelkérelem befogadása. Az igénylés véglegesítésére és a szerződéskötésre előre egyeztetett időpontban videóhívás keretében kerül sor. Ezt követően 2 munkanapon belül folyósításra kerül a Babaváró Kölcsön összege. A teljesen online megnyitott folyószámlára a kölcsön folyósításának napján jóváír a bank 200 ezer forintot.

A hirdetésben szereplő Babaváró Kölcsönt a bank a Kormány által biztosított babaváró támogatással nyújtja.

*A 2023. július 1. és 2023. augusztus 31. közötti időszakban benyújtott Babaváró kölcsönigénylések esetén a Bank egy alkalommal 200.000 forintot jóváír az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámláján a Babaváró kölcsön folyósításának napján, ha a kölcsön folyósítása 2023. szeptember 30-ig megtörténik.

** A THM (kamattámogatással) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy a futamidő 5. évének végén születik meg az első gyermek (azaz a teljes futamidő alatt jogosulttá válnak az állami kamattámogatásra az Adósok), és kérik 3 évre a törlesztés felfüggesztését, amely idővel a futamidő meghosszabbodik. A THM (kamattámogatás nélkül) értéke azzal a feltételezéssel került meghatározásra, hogy nem születik meg az első gyermek a futamidő első 5 évében (azaz a hátralévő futamidőre nem jogosultak az állami kamattámogatásra az Adósok), és a futamidő első 5 évében kapott kamattámogatást vissza kell fizetni az 5 éves időszak lejártát követő 120. napon belül.

Jelen kommunikáció nem minősül ajánlattételnek, az abban foglalt információk tájékoztató jellegűek, a tájékoztatás nem teljes körű, csak a figyelem felhívására szolgál. A Babaváró Kölcsön és a Babaváró támogatás részletes leírását, feltételeit a 44/2019. (III.12.) Kormányrendelet, a vonatkozó szerződés, a Kockázatvállalással kapcsolatos Lakossági ügyletek ÁSZF, az Üzletszabályzat, valamint a hatályos vonatkozó Hirdetmény tartalmazza, melyek megtekinthetők https://granitbank.hu/lakossag/hitelek/babavaro/ weboldalon


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop