Amikor minden a helyére kerül – Okos lakberendezési megoldások okos eszközökhöz!

Az okoseszközök egyre nagyobb szerepet játszanak az életünkben, hiszen sokat segítenek a mindennapi teendőink során. Szórakoztatnak és összekapcsolnak minket a világgal, miközben kényelmesebbé teszik életünket.

De hogyan illeszthetjük be őket otthonunkba úgy, hogy ne borítsák fel annak harmóniáját? Hoztunk néhány ötletet, amivel könnyebben rendszerezhetjük és tárolhatjuk az okoseszközöket!

Tablet tartó

Akár egy kis, kompakt iPad mini 6 vagy éppen egy nagyobb méretű iPad 10 modellt használunk, praktikus megoldás lehet egy tablet tartó, amit a falra szerelhetünk vagy lerakhatjuk az asztalra, polcra. Így a készülék kevesebb helyet foglal, és attól sem kell tartanunk, hogy koszos vagy nedves lesz. A tablet tartó lehet egyszerű fém vagy fa konzol, de akár egy kihajtható polc is. A legfontosabb szempont, hogy stabilan tartsa a tabletet és könnyen lehessen állítani a dőlésszöget.

Okosóra töltő

Az okosóra egy rendkívül hasznos kiegészítő, azonban ha lemerül, nem sokra megyünk vele. Ezért fontos, hogy mindig legyen egy kijelölt hely, ahol feltölthetjük a készüléket. Ehhez nem is kell más, mint egy kis dobozka vagy más tároló, amiben elrejthetjük a töltőkábelt és az adaptert. A doboz tetején kell lennie egy kis nyílásnak vagy horonynak, ahová beilleszthetjük az okosórát. Így nem lóg ki a kábel sehol, ugyanakkor nem kell keresgélnünk sem.

Okostelefon tartó

Az okostelefonok ma már szinte nélkülözhetetlenek a mindennapokban. Azonban a megfelelő kiegészítők híján nehéz őket úgy elhelyezni, hogy akkor is jól lássuk a kijelzőt, amikor épp nem a kezünkben tartjuk a készüléket. Egyszerű megoldás lehet egy okostelefon tartó, amit otthonunk bármely pontján elhelyezhetünk. A telefontartó lehet műanyagból vagy szilikonból készült forma, készülhet fából, de akár egy DIY, papírból vagy kartonból hajtogatott origami tartó is jól mutat a kisasztalon. A lényeg ugyanaz, mint a tablet tartó esetében: tartsa stabilan az eszközt, és lehessen rajta állítani a dőlésszöget.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop