Fürdőfelújítás bontás nélkül!

A HYDROSOL Decor rendszer hatékonyan helyettesíti a klasszikus kerámia burkolatokat és megoldja a helyiségek vízzel és nedvességgel szembeni védelmét. Egyaránt alkalmas régebbi, burkolattal ellátott felületek felújítására (bontás nélkül) vagy új építésű vizes helyiségek fugamentes, modern kialakítására.

Hol használhatjuk a HYDROSOL Decor rendszert? A HYDROSOL Decor rendszer beépíthető új építkezések és felújítások alkalmával egyaránt. Kiváló vízszigetelési és mechanikai ellenálló képessége miatt alkalmazható a nedvességgel és vízzel leginkább terhelt felületeken, mint például fürdőszobák, konyha, folyosó, lépcsőház, stb. Olyan helyiségekben is alkalmazható, ahol fokozott ellenálló képességre van szükség a tisztítással szemben. (brosúra és videók elérhető a jub.hu-n)

Kiváló tapadás! A termékek kiváló tapadása lehetővé teszi különféle felületekre való felvitelét. Közvetlenül betonra vagy mész-cement vakolatra, gipszkartonra és a gipszkarton szerkezet egyéb elemein is használható. Felújítás esetén közvetlenül felhordható meglévő kerámia burkolatra is.

Egyszerű karbantartás! A HYDROSOL Decor rendszer egyik legnagyobb előnye az egyszerű tisztítás. Mivel illesztési hézagoktól mentes, így nincsenek fugák, mint a klasszikus kerámia burkolat esetében, ahol a szennyeződés megtapadhat. Ezért a falfelület általános tisztítószerekkel könnyen tisztítható és tökéletes védelmet biztosít az algákkal és a penészgombákkal szemben.

A rendszer javasolt rétegrendje és alapanyagai:

 1. Meglévő hidegburkolat (felújítás előtti állapot)
 2. Nem nedvszívó felületek alapozó bevonata: AKRINOL Super grip (felújítás előtti állapot)
 3. Szélek és sarkok vízszigetelése: HYDROSOL szigetelő szalag vagy mandzsetta
 4. Alap vízszigetelés: HYDROSOL Express 1K
 5. Dekorációs vízszigetelés, ha dekorált felület kialakítása a cél: HYDROSOL Decor base (tetszőleges színárnyalatra színezhető, mintázható, formázható)
 6. Végső vízszigetelő réteg: HYDROSOL Polyurethane 2K
 7. Végső dekorációs bevonat ha sima falfelület kialakítása a cél: JUPOL Strong vagy JUPOL Gold + HYDROSOL Polyurethane 2K

Videó a dekor rendszerről:


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop