Komplex elektromos fűtés a NOBO gyártótól

Az elektromos fűtés egyszerű kialakítása rendkívül kedvező megoldás új építkezéseknél, de – praktikus utólagos beépíthetősége miatt – felújítások során is. Az elektromos fűtés műszaki felépítésében komoly különbségek vannak, amelyeket a tervezés során érdemes alaposan megismerni.

mani-nobo-elektromos-futes

A NOBO fűtőpanelek már több, mint 30 éve nagy sikernek örvendenek Magyarországon, köszönhetően kiemelkedő minőségüknek és hatékony hőátadásuknak. A fűtőpanelek speciális kerámia fűtőbetétje maximális hatásfokot biztosít, amelyet az iparágban használt legérzékenyebb digitális termosztátok vezérelnek. A termosztátok különlegessége, hogy a készenléti fogyasztása max. 0,5W, amely fontos tényező a hatékonyság és környezetvédelem szempontjából. A fűtőpanelek formai és méretbeli választéka igencsak széles, az új üvegfrontlapokkal készült termékekkel még exkluzívabb megjelenést tudunk elérni.

A fűtőpanelek mellett kedvelt megoldás a padlófűtés is, amelyre komplett megoldást nyújt a NOBO fűtőszőnyeg. A fűtőszőnyeg azon túl, hogy az aljzatban láthatatlanul eltűnik, kellemes komfortot biztosít mind a hideg-, mind a melegburkolatokhoz, a vezérléséhez használt NOBO NTB termosztát padlószenzorral ugyanis egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet.

A komplex rendszert a NOBO ECO HUB okosvezérlése biztosítja, amely egy applikációban szabályozza a fűtőpaneleket és a padlófűtést, az internetes elérhetőséggel pedig a világ bármely pontjáról felügyelhetjük a rendszert, amely ablaknyitás-érzékelővel és központi kapcsolóval is bővíthető.

A NOBO norvég termékek megbízhatóságát az 5+5 éves garancia és számtalan elégedett ügyfél, sőt, a magazinban is gyakran látható referenciák is alátámasztják.

NOBO norvég fűtőpanel, a fűtés elektromos alternatívája.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol részletes szakmai tanácsadással várjuk!

MANI Magyar-Norvég Kft.
1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 81.
Tel.: 1/363 3058
info@nobo.hu
www.nobo.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop