Exkluzív Oventrop radiátorszerelvények

5 tipp a tökéletes fürdőszobához
Rusztikus, egyedi konyhák, csúcsminőségben
Az otthon melege

Az Oventrop GmbH & Co. KG exkluzív szerelvénycsaládja mind technikailag, mind esztétikailag a mai, modern épületgépészet vezető fűtőtestszerelvény-termékeit foglalja magába. A fűtőtestek szabályozására szolgáló Uni SH típusjelű folyadéktöltetű termosztátok egyesítik az esztétikus megjelenést a kiváló műszaki jellemzőkkel és az egyszerű kezelhetőséggel.

exclusivoventropradiatorszerelvenyek 720

Amennyiben a helyiség hőmérséklete a termosztátfejen beállított értéknél kisebb, a fűtővíz a nyitott állapotú szelepen keresztül akadálytalanul áramolhat a fűtőtestbe. A fűtőtest a környező helyiség levegőjét mindaddig melegíti, amíg a termosztátfej körül kialakul a kívánt léghőmérséklet. Az időközben megemelkedett helyiséghőmérséklet hatására a termosztát érzékelőtöltete kitágul, és a szeleptengely közvetítésével a szeleptömítés a szelepülékbe nyomódik. A szelep lezár, a fűtőtest kizáródik az elosztóhálózatból, lehűl, a helyiségbe történő hőbevitel megszűnik. Bizonyos idő elteltével a helyiséghőmérséklet csökkenni kezd, az érzékelőtöltet is lehűl, összehúzódik, aminek következtében a szelep nyit és a fűtőtest újra fűteni kezd.

exclusivoventropradiatorszerelvenyek 1

Az elegáns, kiegyensúlyozott megjelenésű, tiszta és áttekinthető vonalvezetésű, felesleges élek, peremek nélküli Uni SH termosztátok álló része (foglalata) alapkivitelben fehér, króm vagy mattacél színű. A külön rendelhető és utólagosan a termosztátfoglalat felületére csúsztatható SH-Cap dizájnburkolatok használata lehetővé teszi ahhoz a színvilághoz történő illeszkedést, amelyet az alkalmazott radiátorok, fürdőszobai fűtőtestek, illetve a környezet határoz meg. A kézikerék és a rögzítő hollandi anya krómozott kivitelűek. Igényes környezetben az Uni SH termosztátok különösen jól alkalmazhatók az Oventrop E (exkluzív) típusú termosztatikus szelepeihez.

exclusivoventropradiatorszerelvenyek 2

A funkcionalitásnak és a tökéletes formának köszönhetően az új „pinox” termosztát – mind króm, mind fehér színben – jól mutat a fűtőtesten. A termék tervezője Prof. Ulrich Hirsch D&I. A karos fogantyú ujjhegyérintéssel teszi könnyűvé és precízzé a hőmérséklet beállítását. A termosztát kiválóan kezelhető, és a beállított érték jól leolvasható, a gyártásnál felhasznált poliamid és ABS műanyagok pedig biztosítják az újrahasznosíthatóságot. A „pinox” termosztát az Oventrop „E” sorozatú fűtőtestszelepeivel vagy a „Multiblock T/TF” csatlakozószerelvényével együtt alkalmazva különösen jól illeszkedik a modern lakberendezéshez.

exclusivoventropradiatorszerelvenyek 3
A teljes termékcsaládot több nemzetközi és magyar díjjal kitüntetették. 

exclusivoventropradiatorszerelvenyek 4
Elérhetőségeink:

Oventrop GmbH & Co. KG magyarországi Iroda

Tel.: 1/280 6720, 30/411 3570

www.oventrop.hu, mail@oventrop.hu


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop