Étkezőasztal kis helyiségbe

Sokan szeretnek nagy asztal körül ülni vacsoravendégekkel, de ha kis lakásban élünk, úgy tűnik, le kell mondani a nagyobb otthonok komfortjáról. A hazai internetes boltokban azonban számos olyan termék közül választhatunk, amelyek éppen ezt az igényt elégítik ki. Segítünk a legjobb bútor kiválasztásában!

Sokoldalú étkezőasztalok

A garzonokba vagy kisebb otthonokba a területnek megfelelő étkezőasztalokat célszerű választani.

Fehér kihúzható konzol- és étkezőasztal. Ez az okos, kihúzható konzol lehetőséget biztosít egy vacsora lebonyolítására, még akkor is, ha kicsi a lakóterünk. Normál konzolként működik, de extra helyet biztosít az étkezéséhez is, mivel 4, 6 vagy akár 10 személyes étkezőasztallá is alakítható.

Étkezőasztalok polcokkal. Akár extra tárolóra, tanulási helyre van szükség vagy klasszikus étkezőasztalra a barátok és a család fogadására, ez a darab minden igényt kielégít. Ha nincs használatban, elrejthetjük a konyha vagy a nappali egyik sarkában. A bővíthető asztal két polccal és három különböző funkcióval rendelkezik, zárható görgőket is magában rejt, így könnyen mozgatható.

Lehajtható étkezőasztalok. Ha nincs sok hely, de szükség van egy kis konyhaasztalra az étkezéshez, akkor ez a pult magasságú étkezőasztal lehajtva két személy számára biztosít helyet. Kerek, lehajtható szárnya van, három polccal és borosüveg-tárolóval. A kisebb garzonlakásokba ideális, hiszen, ha nincs szükség rá, akkor csak lehajtjuk és máris kibővítettük a rendelkezésünkre álló teret. Nem sokkal kényelmesebb, mint egy falra szerelhető asztal, amely csak akkor foglal helyet, ha használni kell. Az asztal két lábbal és fehér asztallappal rögzíthető a falhoz. Már csak az étkezőszékek kiválasztása van hátra.

„Viharvert”, szürke étkezőasztalok. Ez a különleges dizájnú szürke, lehajtható asztallap tökéletes kiegészítő. A falhoz simulva karcsú konzolasztalként funkcionál, de akár a legkisebb otthonok étkezőasztalává is válhat, ha felemeljük az asztallapot. A felső fele mállott szürke színű fehér felülettel, míg az alsó fele fehér, a lábakat fémrudak alkotják. Az étkezőasztalok ilyen típusánál legfeljebb hat személy ülhet le, és érezheti magát kényelmesen.

Az étkezőasztalok és garancia

Az étkezőasztalok anyagát tekintve a legtöbben a fára esküsznek vagy a faforgácsból készült bútorokra, amelyek előnye a természetességében rejlik, és hosszabb távon őrizik meg eredetiségüket is. Természetesen a fém-étkezőasztalok is remek lehetőséget kínálnak, mindez függ az egyéni szempontok mellett a lakás többi bútorától is.
Figyeljük a trendeket és újdonságokat az étkezőasztalok vásárlása előtt olvassuk el az adott típusra vonatkozó leírásokat vagy vásárlói visszajelzéseket. Sok hasznos tanácsra lelhetünk az internetet böngészve, hiszen Kínában vagy Japánban a praktikus bútoroknak és lakáskiegészítőknek külön kultusza van, és ebbe beletartozik az étkezőasztal is.
Végül egy jó tanács: soha ne vásároljunk jótállás nélkül, különösen akkor fontos ez, ha lapra szerelt termékről van szó. Tájékozódjunk arról is, hogy a bútor ára tartalmazza-e a kiegészítő garanciát, hiszen senki sem akar bosszankodni később a hibák miatt, különösen, ha kis lakásban élünk, és minden hely és forint számít.

A kép forrás: pixabay.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop