Erkélyajtó javítása, kizárólag szakemberrel

IKEA tányérok, tálak, bögrék visszahívása
Elindult a Generon tetőcserép gyártása
Süssön-főzzön napérlelte paradicsommal!

Ha van erkélyajtó a lakásban, akkor általában az a leginkább igénybe vett nyílászáró, nap mint nap többször is kinyitjuk, bezárjuk, ezért különösen nagy gonddal kell bánni vele. Ha elromlik, vagy bármi problémát észlelünk a használat során, forduljunk szakemberhez, mert a javításával nem érdemes várni. A házi megoldások általában nem vezetnek eredményre, sőt, gyakran nagyobb kárt okozunk.

erkelyajtojavitasacsakszakemb 720

Mikor hívjunk szakembert? Az egyik legfontosabb kérdés, amivel érdemes tisztában lenni, hogy mikor kell szakemberhez fordulni. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalunk az erkélyajtó használatakor, azt vegyük jelzésnek. Ha nehezen tudjuk becsukni, kinyitni, ha akad vagy nem tudjuk elfordítani a megfelelő irányba a kilincset, akkor ne habozzon felkeresni egy hozzáértő személyt. Ugyanúgy, ha valamilyen furcsa hangot hallunk a szerkezetből használat közben, vagy problémát látunk a zárszerkezetben, akkor is érdemes segítséget kérni. Az erkélyajtó javítása nem várhat, hiszen nagyon zavaró, ha az ajtó nem üzemel megfelelően, arról nem is szólva, hogy otthonunk hőszigetelő-képessége is romlik. Sőt, mi több, olyan szituáció is előfordulhat, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudunk kimenni az erkélyre, vagy nem tudunk visszajutni a lakásba.

Először is fel kell venni a kapcsolatot a megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező szakemberrel, a legapróbb furcsaságokat is meg kell említeni. Ha nyikorgást, kattogást is észlelünk, erről is számoljunk be, minden részlet fontos lehet. A munka részleteinek pontos ismeretében kapunk egy árajánlatot. Amennyiben megfelelőnek ítéljük az árat, egyeztethetünk az időpontról a szerelési munkákra. Előfordulhat, hogy szükség van egy előzetes helyszíni szemlére is a probléma felmérésére, a szükséges alkatrészek beszerzéséhez.

Ahogy már említettük, bármilyen gond is merül fel az erkélyajtó használatával, nagyon fontos, hogy időben megoldást találjunk rá, még ha jelentéktelennek tűnő problémáról van szó. Ne várjuk meg, hogy komolyabb legyen a gond, hiszen ez esetben az erkélyajtó javítása több időt és pénzt emészt fel. Ha segítségre van szüksége, akkor az Ablakdoktor rendelkezésére áll.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop