Építsen családi házat környezettudatosan!

Az Ytong termékek használatával egyrétegű, energiahatékony, környezetbarát, korszerű falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő- és költségvonzata megtakarítható.

Az Ytong pórusbeton ma már a „fehér tégla” szinonima kifejezéseként szerepel a köznyelvben. Természeténél fogva kiváló hőszigetelő, mert millió apró pórusba zárt levegőt tartalmaz, így egyes termékcsaládoknál kiegészítő hőszigetelésre sincs szükség. Emellett optimális nyomószilárdságú, A1-es tűzvédelmi osztályba sorolt, nem éghető minőségi falazó anyag. Az Ytong elemek homogén anyagszerkezetéből adódóan a különböző csomópontoknál nem alakul ki hőhíd, így biztosítva az alacsony hőveszteséget és fűtési energiaszükségletet.

Kiváló hőszigetelő képességével – egy rétegben – egyedülálló a hazai falazóelempiacon, továbbá az építőanyagok között éllovasnak tekinthető a CO2-kibocsátás csökkentésében, az egészséges lakóklíma megteremtésében és a hosszútávú fenntarthatóság területén. Egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással, amely igazolja a vállalat környezettudatos elhivatottságát. A vállalat célja, hogy megóvja a környezet értékeit, csökkentse tevékenysége ökolábnyomát, úgy, hogy minimalizálja a termékek előállítása során felmerülő károsanyag-kibocsátás mértékét.

Elég egy réteg!

Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falakat (U=0,22 W/m²K) építünk úgy, hogy eközben nem generálunk – esetleg nem átgondolt kiegészítő hőszigetelés beépítésével – páratechnikai problémákat sem. A vállalat fontos stratégiai jellemzője, hogy folyamatosan felméri az aktuális piaci igényeket, és ennek megfelelően reagál. Innovációs termékfejlesztés és gyártásoptimalizálás eredményeként kibővült az Ytong Lambda termékek szortimentje egy 45 cm elemvastagsággal. Az Ytong Lambda 45 cm egyrétegű energiahatékony falszerkezet növeli a beruházás értékét, hisz már most megfelel a jövőre tervezett szigorodó energetikai előírásoknak (U=0,19 W//m²K). Az Ytong Lambda 50 cm széles elemeivel már passzívházak mutatóihoz közelítő (U=0,16 W/m²K) hőszigetelő képességű falazatok építhetők egyetlen munkafolyamattal, ami ebben a munkaerőhiányos időkben igen hasznos. Könnyen, gyorsan megmunkálható, amely lehetővé teszi a szerkezetépítés minőségének javítását. A kész falazatban szükséges gépészeti vezetékek, elektromos szerelvények helye felesleges mértékű roncsolás nélkül alakítható ki, így a felületek javítása minimális mértékű munkát igényel. Az innovatív termékek alkalmazása hosszútávon fenntartható és értékálló befektetést biztosít.

Csakúgy, mint az élet számos területén, építkezéskor érdemes rendszerben gondolkodni, elsősorban azért, mert megkönnyíti a kivitelezést, másodsorban mert egy komplex megoldás eredménye mindig jobban átgondolt.

www.xella.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop