Tippek az esztétikus otthonért

A Hörmann csakúgy, mint minden évben, idén is hatalmas akciókkal jelentkezik. A tavaszi nagytakarítás és a hosszantartó otthonmaradás ténye sokakat arra késztet, hogy újragondolja háza felszereltségét, berendezését. A vállalat 2020-ban különleges dekorfelülettel kombinálható garázskapukat, biztonságos házbejárati ajtót és okos megoldásokat kínál.

tippekazesztetikusotthonert 720

Európa első számú kapu- és ajtógyártója kedvezményes áron kínálja a RenoMatic 2020 szekcionált garázskapuját, amely jelenleg M-bordás, Woodgrain felülettel, hat színben és háromféle dekorfelülettel érhető el. A duplafalú, szigetelt, 42 mm vastag lamellák nagyfokú hőszigeteltséget biztosítanak, emellett stabilitást nyújtanak a nyugodt kapufutás érdekében. A termékhez egy szintén akciós meghajtás is tartozik, amely a legmodernebb feltételeket szolgáltatja a komfortos és gyors kapunyitáshoz és -záráshoz. A kínálatban a népszerű Pearl Berry billenőkapu is helyet kapott, a kényelem és a látvány legjobb kombinációja, jelenleg fehér és földbarna színekben érhető el.

tippekazesztetikusotthonert 2
Ha már garázs, akkor érdemes megemlíteni a helyiségben gyakran előforduló makacs penészfoltokat. A Hörmann megoldást kínál a problémára a HKSI klímaérzékelő szerkezettel, amely segítségével hatékonyan megakadályozható a garázsban elterjedő penészedés. Az érzékelő ellenőrzi a levegő páratartalmát és automatikusan szabályozza a szellőztetést is.

tippekazesztetikusotthonert 3
Otthonunk biztonsága kiemelkedő szereppel bír a házbejárati ajtó kiválasztásakor. A Thermo65 acél-/alumínium házbejárati ajtó alapkivitelben RC2 betörésgátló biztonsági kivitellel felszerelt, emellett fokozott hőszigetelést is biztosít. A nyílászárót a legegyedibb motívumokkal láthatjuk el, de számos különleges színben és dekorfelületben is kapható. A Thermo65 házbejárati ajtót az egyedülálló és modern kiegészítők teszik teljessé, a SmartKey rádiós ajtózár-meghajtás nagyban megkönnyíti a közlekedést. Hatékonyan hozzájárul ahhoz például, hogy az ajtót a bevásárlótáska levetése nélkül nyissa ki, vagy esetleg megkönnyítse a vendégek bejutását az ingatlanba.

tippekazesztetikusotthonert 1
A Hörmann számos egyedi kínálattal segíti a lakásfelújítókat minőségi szaktanácsadásuknak köszönhetően, biztonságos helyszíni felméréssel hozzájárulva a termékek szakszerű beszereléséhez. Ráadásul a régi termék kiszerelésére és környezetbarát megsemmisítésére is hatékony alternatívát kínál a vállalat.

A részletes akciós katalógus ingyenesen letölthető a www.hormann.hu oldalról, ahol lehetőség nyílik egyéni, személyre szabott ajánlatot is igényelni.

 

Hormann logo teglalap felirattal

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop