Hörmann növekedés, új termékek szeptembertől

Az újHÁZ Centrum ismét Business Superbrands díjas
Családi ház hőszigetelése SMARTwall S C2 termékkel
Megújult az ACO Comfort zuhanyfolyóka

Kétszámjegyű árbevétel-növekedéssel zárta a tavalyi évet a Hörmann, és az idei első negyedév számai is jobbak lettek, mint a 2019-es negyedévé. A vállalat új termékeket vezet be a piacon, és bízik abban, hogy kitart az építőipar lendülete ez évben is.

hormannnovekedes 720

A Hörmann nemzetközi szinten 1,5 milliárd EURO-s árbevétellel zárta a tavalyi évet, Magyarországon 19 százalékos volt az árbevétel-növekedés, ami 9,5 milliárd forintot jelent. Üzletágakat tekintve a bevétel jelentős részét az iparikapuk és a rakodástechnika, ajtótechnika, valamint a lakossági üzletág adta.
„A tavalyi év növekedése, valamint az idei első negyedév jó teljesítmény, elsősorban az állami beruházásoknak, valamint az elmúlt évek lakásépítéseinek köszönhető. Azt látjuk, hogy a multinacionális vállalatok több éves tervekben gondolkoznak, és ennek köszönhetően a tervezett beruházásokat meg is valósítják, ebből pedig mi is tudunk profitálni” – mondta el Szujó László a Hörmann Hungária Kft. cégvezetője.

hormannnovekedes 1

A COVID-19 járvány nem okozott gyártási problémát a Hörmannál, a kínai üzemek is csak rövid ideig álltak. A vállalat tovább folytatta nemzetközi terjeszkedését, Kínában megnyitotta 3. gyárát, valamint az Amerikai Egyesült Államokban a hetekben nyílik meg egy újabb Hörmann gyár, amely segítségével a keleti partot szeretnék lefedni. Nemcsak új gyárakkal, hanem termékcsoporttal is bővült a portfolió, mivel a vállalat felvásárolta a francia Maviflex gyorskapu-gyártó vállalatot.

hormannnovekedes 2
A magyar piacon új termékeket vezet be a vállalat, elsősorban új kapumeghajtásokat, amelyek már integrált Bluetooth vezérlővel és LED világítással érkeznek, illetve magas minőségű HUGA fa beltéri ajtókat. Digitális területen pedig új okosmegoldások lesznek elérhetőek szeptembertől a magyar vásárlók számára. A Homee okosotthonközpont segítségével okostelefonnal irányíthatjuk a garázskapunkat, a bejárati ajtót, illetve a Hörmann rendszeréhez illeszkedő más rendszerekkel szabályozhatunk hőmérsékletet, világítást, redőnyt, kamerákat.
A Hörmannál bizakodók az idei évvel kapcsolatban, és azt várják, hogy 2020-as célokat is sikerül teljesíteni.

 

Hormann logo teglalap felirattal

 
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop