Vetkőzd le a régi szokásokat!

Nagyot fordult a világ az elmúlt tizenöt évben. Gondoljunk csak bele, mi minden változott, akár csak a saját életünkben, szokásainkban: ma már el sem tudjuk képzelni az életet mobiltelefon, internet, mikrohullámú sütő, na és mosógép nélkül… A Samsung felkészült a változásokra! Legújabb Eco Bubble mosógépcsaládja még kétkedő anyáinkat is lenyűgözi!

 

 

A Samsung egyik legfőbb küldetése, hogy olyan eszközöket, háztartási gépeket tervezzen, fejlesszen és gyártson, amelyekkel okos, energiatakarékos otthonokat hozhatunk létre, amelyek szervesen beépülnek mindennapjainkba, amelyek – kis túlzással élve – családtagokká válnak.

Kiváló hatékonyság, hideg vízzel is

Ha anyáinknak sok-sok évvel ezelőtt azt mondtuk volna, hogy mossanak hideg vízzel, mert úgy is ragyogóan tiszták lesznek a ruhák, és még energiát is spórolhatnak, bizonyára összehúzott szemöldökkel ingatták volna a fejüket. Pedig a Samsung Eco Bubble legújabb mosógépcsaládjával akár már 15 °C-on is ugyanolyan hatékonysággal lehet mosni, mint a hagyományos mosógépekkel 40 °C-on! Nem kell felmelegíteni a vizet a mosáshoz, és kevesebb áramot is fogyaszt a masina.

Samsung Eco Bubble technológia

A technológia lényege, hogy a mosógép levegő és víz segítségével aktív habot képez a mosóporból, így az a megszokott mosószeres vízhez képest akár negyvenszer gyorsabban hatol be a textilszálak közé, majd a mosás végeztével mosószermaradványok nélkül teljesen el is tűnik. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és az aktív habbal még a legkényesebb ruhákat is megóvják, és tökéletesen tisztává varázsolják. A patyolattiszta ruha a kétkedő édesanyákat is garantáltan meggyőzi!

Le a foltokkal!

Persze vannak olyan esetek – pláne, ha gyermek is van a családban –, amikor fel kell venni a harcot az eltüntethetetlennek tűnő foltokkal. A Samsung megoldása ilyenkor is az édesanyák segítségére siet egy speciális folteltávolító, habos áztató programmal, amely mindössze 20 perccel hosszabb a hagyományos mosásnál. A program a legmakacsabb foltokat is gyorsan, kíméletesen és hozzáadott folteltávolító vegyszer nélkül tünteti el a ruhákból.

Kis fürdőszoba, nagy elvárás?

Különösen a lakótelepi és a régebbi tervezésű otthonokban élők tudják, hogy milyen problémás a megfelelő kapacitású mosógépnek helyet találni az icipici fürdőszobában. Az Eco Bubble mosógépek külső méretüket meghazudtolóan nagy kapacitásúak. Ha kicsi a fürdőszoba és nagy a család, válasszuk a Samsung WF1802WFVS Eco Bubble mosógépet: 8 kilogramm mosási kapacitásához mindössze 45 centiméter mély kialakítás társul. A 40 centiméter mélységű, 6 kilogramm mosási kapacitású Eco Bubble mosógéppel az egyedülállók és kisebb családok lesznek elégedettek.

A gyémánt a nő legjobb barátja

A Samsung Eco Bubble mosógépek gyémánt mintázatú dobja kíméletes a ruháinkkal, mivel a hagyományos dobfelszín helyett mély, gyémánt alakú bemélyedéseket alkalmaz. Az apró, sima kimeneti nyílások minimálisra csökkentik a súrlódás és a szakítás esélyét, így megóvják ruháinkat a kilyukadástól és a bolyhosodástól, miközben a mosógép alaposan, mégis kíméletesen tisztít.

Okos, szép és időtálló

A Digitális Inverter Motor, amely a Samsung csúcskategóriás mosógépeiben érhető el, nagyon halk működést, energiahatékonyságot és hosszú élettartamot biztosít, a legnagyobb megelégedésünkre. Mi több, a Samsung 10 év garanciát vállal a Digitális Inverter Motorokra.

A legújabb Samsung Eco Bubble elöltöltős mosógépek meghatározó dizájneleme a nagyméretű ajtó, valamint a néhány gombnyomással, egyszerűen kezelhető kijelző, amelyen a „Memória előhívás” funkcióval újra elindíthatjuk az utoljára használt mosási programot.

Ami pedig az időtállóságot illeti, arról többek között a kerámia bevonatú fűtőszál gondoskodik, hiszen felületén nem tapad meg sem a vízkő, sem egyéb szennyező anyag, amely a fűtőszálat károsítaná. Ennek köszönhetően a fűtőszál élettartama jelentősen nőhet, akár háromszor tartósabb lehet.

www.samsung.com

 

A mosógépekre és a Samsung többi termékére is kíváncsi? Ide kattintva mindent megtudhat a Samsung monacói konferenciájáról, izgalmas fotóinkkal bepillantást nyerhet a legújabb trendeket felvonultató kiállításba, és persze Monte- Carlo színes világába.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop