A bűvölet jegyében

Tudtad, hogy egy átlagember akár 10.000 különböző szagot, illatot is meg tud különböztetni egymástól? Napunk során több száz vagy akár több ezer finom, és néha kellemetlen illattal találkozhatunk. Egy hosszú nap végén bizony mindannyian jó illatú otthonunkba vágyunk.

 

Azért, hogy mindig finom, friss levegő fogadjon minket lakásunkban, a légfrissítők szakértője, az Air Wick® egy látványos újdonsággal jelent meg, a Pálcikás légfrissítő folyadékkal. Az új légfrissítő kellemes illatai – mint a feketeszeder és a selymes vanília párosa, vagy a simogató selyem és a keleti orchidea kombinációja – elbűvölő külsővel társulva alkotja otthonunk új díszét. Minden lakás tökéletes kiegészítője, hiszen letisztult vonalaival sokféle enteriőr dísze lehet, és nemcsak finom illatával, de megjelenésével is könnyen elnyerheti tetszésünket.

A légfrissítő rattan pálcikái segítségével juttatja a levegőbe csodálatos illatait hívogató hangulatot teremtve otthonunkba. Feketeszeder & Selymes Vanília és Simogató Selyem & Keleti Orchidea illatkombinációkban érhető el ez a kis luxus kényeztetés, melyek a Touch of Luxury kollekció illatai.

airwick.hu

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop