CULLIGAN vízkezelő rendszer

A Perfect-Water Kft. immár több mint 20 éve a neves Culligan vízkezelő berendezések hivatalos hazai forgalmazója. Több évtizedes tapasztalatunkkal a legjobb megoldást nyújtjuk Önnek vízkővel, zavarossággal, kellemetlen szaggal, ízzel, színnel kapcsolatos problémájához.

A háztartásokban elsősorban a kemény víz okoz esztétikai és működési problémákat, a lerakódott vízkő ugyanis csökkenti a csaptelepek, zuhanyfejek és egyéb berendezések vízáteresztő-képességét, károsíthatja a mosó- és mosogatógépet, kávéfőzőt, vízforralót stb. A kemény víz lágyítását megoldja a Culligan 80 éves vízkezelési tapasztalata a legfejlettebb, legmodernebb technológiával: csökkenti a szennyeződéseket, a vízkő-lerakódást és az áramfogyasztást, meghosszabbítva a készülékek élettartamát, jobb ízű vizet biztosít, és megkönnyíti a mosogatást és mosást. Kérje segítségünket a megfelelő berendezés kiválasztásához!

Culligan háztartási szűrőrendszerek

A Culligan büszke arra, hogy teljes körű vízkezelési megoldásokat kínál ügyfeleinek. A fordított ozmózisos, ultraszűrős és cserélhető szűrőbetétes, közvetlenül a vízvételi pontokra szerelt rendszereivel javítható az ivóvíz minősége: megszűnik a víz zavarossága, eltávolítható a kellemetlen szag, íz és szín, a Culligan Medallist vízszűrő berendezés telepítésével pedig eltávolíthatók a vízből (pl. fúrt kút esetén) a szerves és egyéb (vas, mangán, ammónium, arzén stb.) szennyeződések is.

A Culligan vízlágyítók előnyei

  • Selymesebb haj. Lágyított vízzel a haj azonnal simább és fényesebb, könnyen fésülhető lesz, a kócos, kezelhetetlen, fénytelen haj csak rossz emlék marad.
  • Tisztább világ. Jelentősen csökkenti a felhasznált mosó- és tisztítószerek vásárlását, ami óriási lépés környezetünk megóvásában.
  • Hatékony készülékek. Vízkő nélkül a mosógépek, kávéfőzők, kazánok, vasalók és bojlerek élettartama, hatékonysága megnő.
  • Nincs vízkőlerakódás. Lágy víz használatával nem képződik vízkő a csaptelepeken, mosdókon, mosogatókon, zuhanykabinokon.

KÉSZÜLÉKTÍPUSOK. A Culligan Avenew, Evolife, Modernity számos változatban kapható, hogy megfeleljen a különböző otthonok és családok vízigényének.

BYPASS KÉSZLET. A kezelt vizet nem igénylő háztartási tevékenységek során (pl. öntözés), a gomb egyszerű elfordítása kizárja a vízlágyító rendszert. A vízlágyító elé telepített mechanikus szűrő képes a vízben lévő oldatlan anyagokat felfogni.

GYANTA- ÉS SÓTARTÁLY. A víz kalcium- és magnéziumionjai és a CULLEX gyanta nátriumionjai közötti ioncsere hatására a CULLEX gyantán átfolyó víz lágy lesz. A „statikus klórozást” a sótartály sóoldatában elhelyezett elektrolitikus cella idézi elő, amelynek 4 óránként történő aktiválása nagyobb klórtermelést indít el, így a regenerálás során nagyobb fertőtlenítési hatékonyság érhető el, mint a piacon lévő „dinamikus klórozó” rendszerekkel. Az innovatív ellenáramú regenerálási technológia garantálja a gyanta nagy teljesítményét, az opcionális AQUA STOP eszköz pedig észleli és megelőzheti az esetleges vízszivárgást.

1025 Budapest, Csatárka utca 61.
Telefon: 1/325 5900
Email: info@perfect-water.hu
www.perfect-water.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop