Hozzávalók 4 fő részére előételnek:
20 dkg füstölt lazac, 1 cukkini, 10-15 dkg sajtkrém, 1 csokor kapor, 1 citrom a tálaláshoz
A kaprot felaprítjuk és a sajtkrémmel összekeverjük. A cukkinit megmossuk, megtöröljük, a végeit levágjuk, és egy hámozóval hosszában vékony szeletekre vágjuk. A munkapulton egy 25×30 cm-es téglalapnyi területet lefedünk folpack-kal, majd a lazacszeletek egyik felével betakarjuk. Ráhelyezzük a cukkiniszeletek felét, és megkenjük a sajtkrém felével. A folpack segítségével az egészet feltekerjük, 2 centinként megtűzdeljük fogpiszkálóval, közöttük elvágjuk, így kb. 2 cm-es szeleteket kapunk. Így járunk el a maradék alapanyaggal is, végül citromszeletekkel tálaljuk.
Hozzászólások