Csendes forradalom- akkutechnológia a kertben

Melegség egy hangulatos kandallóval
Mapei hőszigetelő rendszer – jobb lehet, mint a banki befektetés
Legyen zárófödém a padlásfödém!

Az AL-KO akkus gépcsalád közös jellemzője, hogy innovatív, csendes és tökéletesen környezetbarát. A sor azonban további kedvező tulajdonságokkal folytatható: szagmentes, tiszta, vezeték nélküli, karbantartást nem igénylő, könnyű, nagy teljesítményű, rugalmas.

csendesforradalomakkutechnologia 720

Legyen a kisebb méretű kertek 20V-os, szuperkönnyű gépeit tartalmazó Easy Flex vagy a tökéletes ár/teljesítmény mutatókkal bíró Energy Flex, netán a profi felhasználókat megcélzó Power Flex gépcsalád, mindegyikkel öröm a kerti munka. További előnyük, hogy az akkumulátorok a gépcsalád minden tagjához felhasználhatók.

Minden felhasználónak megfelelő gépet!
Easy Flex. Pehelysúlyban mutatkozik be az Easy Flex akkumulátor család. A 20 V névleges (2,5 vagy 5,0 Ah) teljesítményű akkuk 45Wh és 90Wh kapacitással érhetők el. A folyamatosan bővülő – jelenleg 13 különböző kerti gépből álló – gépcsalád kisebb kertek tulajdonosait célozza meg. Az Easy Flex gépek egyszerű, de masszív felépítésűek, nagyon csekély a súlyuk és könnyen tárolhatók.
easyflex alko 1

Energy Flex. Az Energy Flex család átlagos méretű kertekben jelent tökéletes megoldást. Lelkét a 40 V/4,0 Ah, ill. 5,0 Ah teljesítményű akkumulátorok alkotják (144Wh, illetve 180Wh kapacitás). A szép megjelenés mellett a rövid, csupán 1,5, ill. 2 órás töltési idő a fő erősségük. Felöltött akkuval géptől függően, akár 120 perces munkavégzés is lehetséges. Összesen 8 féle fűnyíró képzik a rendszer lelkét, melyek mindegyikét akkuval és töltővel szállítja a gyártó. Jól jelzi az akkuk teljesítményét, hogy olyan nagy fogyasztású gépek is tagjai a családnak, mint a hómaró és a talajlazító. Természetesen a szokásos egyéb kézi gépek sem hiányoznak, mint a szegélynyíró, sövénynyíró, lombfúvó.
Újdonság! 2020-tól az Energy Flex kézi gépek még könnyebbek lettek, a súlymegtakarítás akár 30 százalék, ugyanis az akkuk egy övön tárolhatók, ráadásként új kompatibilitás: az akkumlátor öv megvásárlásával a Power Flex gépek is működtethetők Energy Flex akkumulátorokkal.
energyflex alko 1

Power Flex .Az AL-KO Gardentech divízió professzionális kerti gép márkája a SOLO by AL-KO. Ez alatt a márkanév alatt kerülnek forgalomba a Power Flex akkumulátorcsalád gépei, amelyek a professzionális és fél-professzionális felhasználók igényeit célozzák meg. A gépek meghajtását biztosító 270Wh-ás nagy teljesítményű, passzív hűtésű, Németországban gyártott akkumulátorok mindössze 2,5 óra alatt feltölthetők. A gépcsalád nagy teljesítményű fémházas – akár négy funkcióval és Vario® hajtással szerelt – fűnyírókat, fűkaszát, sövényvágókat, láncfűrészeket, lombfúvót és multitool-t tartalmaz.
powerflex alko 1

Jó tanács akkus gép vásárlásához!
Számos gyártó magas feszültségértékekkel hirdeti akkumulátorait, ez azonban nem jelenti azt, hogy azok üzemideje automatikusan magasabb is!
Volt (V) x amperóra (Ah) = wattóra (Wh)
Javasoljuk, hogy a vásárlás során a wattórában (Wh) megadott energiatartalomra kell figyelni, hiszen a magasabb Wh érték hosszabb üzemidőt (nagyobb üzemanyagtartály) ígér.

www.al-ko.hu

alko banner

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop