HAJDU SMILEY rétegfűtésű forróvíztároló-család

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. Érték és Minőség Nagydíjas SMILEY fantázianevű, zárt rendszerű, kerámia fűtőbetétes, rétegfűtésű forróvíztárolói alkalmasak egy vagy több vízelvételi hely energiagazdaságos melegvíz-ellátására háztartásokban és intézményekben egyaránt.

hajdusmileyretegfutesuforrovitar 20 04 720

A prémium terméksor legfontosabb és kiemelkedő tulajdonsága a HAJDU találmányú rétegfűtésű technológia. Ez az egyedi fejlesztésű kialakítás lehetővé teszi azt, hogy az igényeknek megfelelően csak annyi meleg vizet szolgáltasson, amennyire a felhasználónak szüksége van. Így magas fokú energiamegtakarítás érhető el.
A rétegfűtés lényege, hogy a tároló alsó és felső rétege tetszőlegesen, eltérő hőmérsékletre fűthető fel. Ez a tulajdonság kihasználható olyan helyeken például, ahol némely napokon nagy vízelvételre lehet számítani, emiatt beépítendő a nagy űrtartalmú melegvíztároló, de más napokon kevés meleg vízre van szükség. Mivel a vízelvétel a forróvíztároló felső rétegéből történik, így a rétegfűtés elve szerint ebben a rétegben biztosítja mindig a beállított hőfokú meleg vizet, az alsóbb rétegben pedig alacsonyabb hőmérsékleten tartja. Ezáltal kisebb vízigények esetén a teljes vízmennyiség felfűtése nélkül is mindig biztosítja az elegendő meleg vizet. Amikor ’ECO’ üzemmódban üzemel a készülék, és megtörténik a nagyobb vízelvétel a felső rétegből, az alsóban a hideg víz újbóli felfűtése gyorsan megvalósítható.
hajdusmileyretegfutesuforrovitar 1

A termékekben egy speciális, tokcsőben elhelyezkedő, kerámia-, száraz fűtőbetét biztosítja ezt a folyamatot, aminek további nagy előnye a csekély vízkőképződés. Élettartama a hagyományos csőfűtőtestnek a többszöröse, mivel a fűtőtest közvetlenül nem érintkezik a vízzel. Ezeknek a pozitív tulajdonságoknak köszönhetően jelentősen meghosszabbodik a készülék élettartama, valamint csökken a szervizelési igény. A HAJDU SMILEY-ban tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakítású bojlerben, ezért e fűtőtestek kifejezetten kemény vizes területeken is nyugodtan alkalmazhatók. A tartály belső felülete tűzzománc bevonattal rendelkezik, továbbá beépített aktív anód biztosítja a korrózióvédelmét.
hajdusmileyretegfutesuforrovitar 2
Az érintőgombos kezelőfelülettel rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség érhető el. A vezérlő elektronika segíti a tulajdonost a hőmérsékletértékek, funkciók (ECO, manuális, fagyvédelem) beállításában. A bojler intelligens vezérléssel rendelkezik. Energiahatékonyságát tovább növelhetjük azáltal, hogy a készülékünket a lakásriasztóra kötve üzemeltetjük. A víz megfelelő higiéniájának biztosítása érdekében a forróvíztárolónk, ha úgy kívánjuk, rendszeresen, automatikusan, legionellamentesítést végez. A korábbi forróvíztárolóinkhoz hasonlóan az újak is működtethetők a kedvezményes, vezérelt áramról. A termék azzal is megkönnyíti a felhasználó dolgát, hogy automatikusan kijelzi, ha eljött a rendszeres karbantartás ideje, valamint vagy ha bármilyen okból hibát észlel a készülék.

Az új termékcsalád természetesen rendelkezik a HAJDU termékek jól megszokott előnyeivel, többek között a 2 év teljes körű és 7 év tartálygaranciával és teljes körű alkatrészellátással.

HAJDU Zrt.
www.hajdurt.hu

 

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop