Modern és klasszikus, párban

A lakberendező, home staging specialista Kis-Németh Marcsi egy évtizedek óta felújítatlan zöldövezeti lakást varázsolt át a mai igényeknek megfelelő, élhető otthonná. A II. kerületi, 70 négyzetméteres lakás különleges értéke a budai hegyek látványa, amely a tervezésben is inspiráló szerepet játszott.

A 70 négyzetméteres lakásban hosszú évek óta nem történt semmiféle felújítás, így amikor új tulajdonosához került, teljesen egyértelmű volt, hogy az alapokig kell visszanyúlni, és az elektromos vezetékektől a fűtésrendszerig mindent ki kell cserélni. A hatvanas-hetvenes évekre jellemző apró terekre bontott lakás körbejárható volt, a szobák tele ajtónyílással, kevés szabad, bútorozható falfelülettel, megspékelve mindez egy picinyke konyhafülkével. A tervezésnél arra törekedtem, hogy a terek funkcionálisan jól használhatók legyenek, a mai igényeket maximálisan kielégítsék. Az új tulajdonos igénye is egy viszonylag nagy, minden igényt kiszolgáló konyha létrehozása volt. Ezt figyelembe véve született újjá új helyen a konyha a panorámás nappali-étkezővel, tágas hálószobával és gardróbszekrénnyel, az apróbb terek átalakításával pedig létrejött egy kisebb vendégszoba, egy kádas fürdőszoba esőztetővel és egy különálló mosókonyha, rejve kazánt, minőségi segítséget jelentve minden háztartási munkában. A lakás új fa nyílászárókat kapott, a hidegburkolatú helyiségekbe pedig padlófűtés került.

A funkcionalitáson túl fontos szempont számomra, hogy az egész lakásból sugározzon az otthonosság, a modernség, karöltve eleganciával és klasszikus beütéssel. Ezt szolgálja a bézs alapszín a konyhában és fürdőszobában, a többi helyiségben pedig meleg mustársárgák, barnák és zöldek, csodás földszínek keverednek, kevés szürkével és feketével kombinálva. Faparketta, pazar lámpák, textilek és egyedi, exkluzív tapéták teszik a tereket megismételhetetlenné, ahová a tulajdonos elmondása szerint nap mint nap örömmel lép be, hívogató, barátságos otthona pedig egyre többet és többet mutat meg magából, az enteriőr részeként a gyönyörű budai hegyekkel.

Minden lakásban a „za za zu-t” keresem. Célom, hogy stílusos és egyedi enteriőrök szülessenek, ahol mindenki megtapasztalja, milyen egy terekben, dizájnban, minőségében jól átgondolt otthonban élni. modernesklasszikusparban portre
Kis-Németh Marcsi
lakberendező, Home Staging specialista

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop