Családi házak víztisztító rendszere

Az ember, amikor letelepedett egy új területen, legelőször is a tiszta, egészséges ivóvizet kereste magának. Napjainkban, a vezetékes ivóvízhálózattal már valamivel könnyebb dolgunk van, legalábbis itthon, Magyarországon.

csaladihazakviztisztitorsz 720

A Tisztavíz Üzletház segítségével bemutatjuk a családi házakhoz tervezett víztisztító-berendezések előnyeit, hiszen nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet iszunk nap mint nap.

A családi házak vízháztartása eltérő
Az egyes háztartások vízfogyasztása nagyon eltérő lehet, függően a hozott vízfogyasztási és vízhasználati szokásoktól, a rendelkezésre álló technikai adottságoktól, az adott évszaktól, esetleg az otthon tartózkodás idejétől, hőmérséklettől stb. A vízhasználati szokásokba benne foglaltatik a mosás, mosogatás és természetesen a tisztálkodás. Ezeket a tevékenységeket legjobb, ha olyan vízben folytatjuk, ami mentes a szennyeződésektől, és lehetőleg nem kemény a víz. Mert a kemény víz bizony tönkreteszi felszereléseinket, kirakódik rájuk a vízkő, jelentősen megrövidítve eszközeink életét.

Szanitereinkre és egészségünkre is jótékonyan hat
Sokan szeretnék, hogy családjuk egészséges legyen, de emellett még azt is, hogy a bőrük is szép, üde és fiatalos maradjon. A megfelelő mennyiségű és minőségű tisztított víz fogyasztásával elérhetjük, hogy anyagcserénk tökéletesen működjön, mert a tökéletesen tisztított víz elősegíti a megfelelő tápanyag-, és nyomelem-felszívódást a szervezetben.
Az egészséges ivóvíz fogyasztása segíti diétánkat, kellő mennyiségben elfogyasztva méregtelenítő hatása van, hiszen ha nem megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot veszünk magunkhoz, akkor a szervezetünk jelez. Először a vizelet színének változása– sötét sárga – tűnik fel, továbbá csökken a mennyisége és ritkán ürül). A víztisztító készülékkel tisztított vízzel elérhető az egészséges vízfogyasztás, könnyebben, mint gondolnánk.

csaladihazakviztisztitorsz 1

Víztisztító és vízlágyító készülék használata ajánlott
Milyen előnyökkel járhat a központilag beszerelt víztisztító készülék? Alkalmazása mellett kevésbé kell figyelni, hogy adott földrajzi helyen milyen minőségű víz folyik a csapból, hiszen a készülék segítségével már tiszta vizet iszunk. A felszerelést közvetlenül a vezetékes víznek az ingatlanba belépésénél célszerű elhelyezni, így az egész házban garantáltan megtisztított, finom ízű és egészséges ivóvíz folyik a csapokból, ezzel főzhetünk, moshatunk, ebben fürödhetünk és nem utolsósorban ezt ihatjuk.
Fontos azonban kiemelni, hogy a központi víztisztító vagy vízlágyító készülék igen költséges, így jellemzően inkább hotelek, épületkomplexumok alkalmaznak ilyen megoldásban, családi házakba egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldásként ajánljuk a konyhapult alá szerelhető víztisztítót. A szerelést lehet kérni a víztisztító készülékkel együtt, hiszen nem minden családban van ezermester, aki mindenhez ért. Amennyiben szerelés nélkül kérik a készüléket, úgy természetesen az ára is kedvezőbb.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop