Bemutatkozik a Szőnyegtisztító Központ

A TAK, azaz a Takarító Kommandó egy dinamikusan fejlődő lakossági és céges ingatlanok takarításával foglalkozó cég, fekete-sárga feliratos kocsijaikat Budapesten nem kell bemutatni senkinek. Profi gépekkel fölszerelt Szőnyegtisztító Központjukban prémium minőségű szőnyegtisztítást végeznek.

A 3. kerületben járunk a Szentendrei út csillaghegyi szakaszán, ahol már Rákóczi utcának hívják, egészen pontosan a 19-es számnál, ahol a Takarító Kommandó főhadiszállása és Szőnyegtisztító Központja székel. A cég időről-időre a legmodernebb berendezéseket szerzi be, hogy szolgáltatásainak minőségét a lehető legmagasabb szintre emelhesse. Takarítógépeik túlnyomó többségben a német Karcher márka termékei, ipari porszívók a kicsitől a nagyig, a normáltól a hengerkefésig, padlósúroló- és felmosógépek, magasnyomású mosók, permet-extrakciós kárpittisztító gépek, i-mop felmosógépek stb., mindenből a legjobb.

Hogyan működik az automata szőnyegtisztító rendszer?

Látogatásunk a nemrég érkezett ipari, automata szőnyegtisztító rendszerre fókuszál, amelyekkel a szőnyegtisztítás szolgáltatásukat a legmagasabb szintre emelik. Óriási, több tonnás, furgon méretű gépekről van szó, amelyekkel akár 4 méter széles szőnyegeket is ki tudnak porolni, súrolni és centrifugázni.
A videóban látható automata szőnyegtisztító egy porológépből, egy automata szőnyegsúrológépből és egy szőnyegcentrifugából áll. Első lépésben kiporolja és hengerkefe segítségével eltávolítja a szőnyegből a nem tapadó szennyeződéseket. Ezt követően teljesen eláztatják a szőnyeget, és az áztatóteknőből befűzik a szőnyegmosó automatába, ahol sok-sok kefe súrolja át a szőnyeg mindkét oldalát. A tisztulási folyamat 3. állomása a szőnyegcentrifuga: a fektetett cső alakú masina olyan, mintha a régi Hajdú centrifuga egy óriási ágyúkeresztezése lenne. 1400-as fordulaton pörgeti meg a szőnyeget, így majdnem száraz, amikor kiszedik belőle, no és persze teljesen tiszta!

A vegyszer alapú speciális tisztítószer elsőre eléggé éles szagúnak tűnik, ám az összes szagot és illatot száműzi a szálak közül. Száradás után a szőnyegből a kellemetlen szagok eltűnnek, semleges, olyan illatú “szagú”, mintha vadonatúj új lenne. Szinte hihetetlen, amit látunk! Természetesen arra is van lehetőség, hogy illatosan kapjuk vissza a szőnyeget, vagy természetes tisztítószerrel szeretné történjen a tisztítás.

A szőnyeget nemcsak megvenni és használni kell, de ápolni és tisztítani is, mert elhanyagolásukkal a szennyeződések hamar szembe tűnnek, akár maradandóan károsodnak is. Heti porszívózás, kéthavonta-negyedévente alapos rázás vagy porolás, és évente egy valódi szőnyegtisztítás, no és persze a prevenció, azaz a szennyeződés szőnyegre kerülésének a megelőzése.
Vannak persze esetek, amikor a tisztítás érdekében már a könyörületet nem ismerő folttisztítóikat is be kell vetni! Mert ha nem tisztítjuk megfelelően és nem is óvjuk kellőképpen, akkor úgy járunk, mint a videóban szereplő szőnyeg! Hál’ Istennek, a Takarító Kommandó meg tudta menteni, és most ismét a régi fényében tündököl. A videóban látható, hogy nagyon fáradtságos küzdelem volt, mert manuális eszközökkel kellett dolgozni, hogy még hatékonyabb legyen a tisztítás. A meleg vizes magasnyomású mosó is bevetésre került, így a centrifugázás után gyönyörűen tiszta szőnyeget húztak elő a Kommandósok.

Ha igazi prémium minőségű takarításra vagy szőnyegtisztításra (esetleg mindkettőre) van szüksége, keresse a TAK Szőnyegtisztító Központját!

Cím:
1039 Budapest III. kerület (Csillaghegy),
Rákóczi utca 19. szám
Telefonszám: 30/382 0035
www.szonyegtisztitokozpont.hu

Szőnyegtisztítás háztól-házig szállítással, pár nap alatt!


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop