Az álomkonyha jelentős események helyszíne

A konyha a családi fórum helyszíne, talán itt töltjük időnk legnagyobb részét, így hát életünk legfontosabb dolgai is itt történnek. A főzés rítus, a konyhában mindig van teendő, ezért fontos a praktikus berendezés, a jó megvilágítás és az otthonosság. Az Ottival mindez gyerekjáték!

A provence- i, Vintage, és Country, valamint angolos stílusú konyhák rusztikus felületei, harmonikus színei sosem mennek ki a divatból, és az igazán strapás- életszerű használatot is jól bírják. Érdekes ugyanakkor, hogy a loft, eklektikus és indusztriális konyhaépítészet is magához ölelte a betont, a műkövet, néha a cementlapot és a terrazzót is! A mai kor embere szereti, ha minden természetes, bio- és organikus, mesél a múltról, ugyanakkor modern, nem öregszik, tartós és takarítható. Szóval nem kis kihívás nekünk gyártóknak megfelelni a legmagasabb igényeknek…

Emeljünk ki egy falat!
A konyhaszekrény tömege csökkenti a térérzetünket akkor, ha nem ellensúlyozzuk az ezzel ellentétes falak egyikén hasonlóan karakteres anyagokkal. A térbe helyezett konyhasziget vagy akár csak „L”- alakban visszaforduló pult is harmóniát kelt, kiegyensúlyozza az enteriőrt. Az étkezőasztal legyen a konyhaszekrény stílusához és színéhez igazodó!


Különleges látványt nyújt, ha egy falat különleges burkolattal, vagy takarékosabb megoldással, tapétával látunk el, melyek lehetnek karakteresebb, színes és mintás megoldások.
Az Otti burkolatok, öntött konyhapultok, konyhaszigetek, mosogatók a rusztikus stílusok kategóriájában exkluzív- csúcsdesign kategóriát képviselnek, ugyanakkor rendkívül tartós, esztétikus termékek. A felületeket minden esetben impregnáljuk le, illetve felület kezeljük, hogy a konyhai szennyező anyagok (zsír, olaj, kávé, vörösbor, kóla stb.) ne okozzanak foltosodást. Az ehhez szükséges segédanyagokról, és alkalmazásukról érdeklődjenek az Otti Manufacturánál!

Tipp! Legyen extravagáns a világítás is a különleges, egyedi konyhánkban! Ez az a tér, amelyben a legtöbbet tartózkodunk, és nem csak a főzés alatt, hanem meghitt vacsorákon, családi partikon is. Sokszor itt végezzük a munkánk egy részét, és a konyhából nézzük kedvenc tv-sorozatunkat is. Ezért a konyha megvilágítása is legyen multifunkcionális és dekoratív! Használjunk Otti réz- vagy fajanszlámpákat, falikarokat, valahol egy súrolt fény megvilágíthatja a falat vagy a festményeket. A süllyesztett szpotlámpák mára már kissé elavultak, ezért tálka alakú Otti kerámialámpákkal tudjuk helyettesíteni őket. Az étkezőasztal felett (amennyiben a konyhában van) egy nagyobb méretű üveglámpa, esetleg fém vagy osztott fajansz igen jól mutat. A különleges hatású antikolt Otti rézlámpák annyira egyediek, hogy egyszerű konyhabútor és natúr fehér falak is megfelelő hátteret adnak ahhoz, hogy jól érvényesüljenek.

ottimanufactura.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop