Álom fürdőszobák egyéni igényekre szabva

A fürdőszobák mára már túlmutatnak egyszerű, funkcionális szerepükön, hiszen mindennapjaink szerves részét képezik. A praktikum és a dizájn kettőse összeforrt egyedi stílusunk kifejezésével. A Bau-Styl Kft. pontosan ezekre a személyre szabott igényekre specializálódott.

alomfurdoszobakegyeni 720

A széles termékpaletta főszereplői az olasz és spanyol burkolatok, illetve német és lengyel szaniterek, amelyek az egyéni igények kihívásaira válaszolva folyamatosan bővülnek. Lépést tartanak a legújabb lakberendezési trendekkel és technológiákkal, szolgáltatásaik között megtalálható a 3D látványtervezés, amelynek segítségével virtuális sétát tehetünk a megálmodott helyiségben és számtalan variációt kipróbálhatunk a tökéletes végeredmény megszületéséhez.

A Bau-Styl 500 négyzetméteres bemutatótermében megismerhetjük termékeiket testközelből, szakképzett munkatársaikhoz pedig bármilyen kérdéssel fordulhatunk. A kínálattal azok a vevők is elégedettek lehetnek, akik a visszafogott, diszkrétebb megjelenést preferálják, és azok is, akik az extravagánsabb, merészebb stílust kedvelik, hiszen a választék megtalálhatóak a minimalista, modern trendek képviselői, a természetes kő- és fahatású burkolatok, de az igazán figyelemfelkeltő, nem mindennapi lapok is. Hasonló elveket vallanak a szaniterek és fürdőszobabútorok kapcsán is, így a dizájnos, innovatív megoldások mellett a klasszikus, formatervezett darabok is fellelhetők. A méretes raktárkészlet lehetővé teszi azt is, hogy számos termékcsalád azonnal elérhető, de a logisztikai részleg a kínálat nagy részét rövid határidővel prezentálja.

A cég munkájának elsődleges célja, hogy mindenki számára megtervezze az életviteléhez és elképzeléséhez illő fürdőszobát, ugyanakkor nagy figyelmet fordít arra, hogy ne csak a végeredmény, hanem a vásárlás folyamata is meghatározó, kellemes élmény maradjon.

Látogasson el a weboldalra: http://www.bau-styl.hu/furdoszobaszalon/

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop