Stílusok gyűrűjében – trendi étkezőasztalok

A tökéletes étkezőasztal kiválasztása nem mindig egyszerű, néha előfordul, hogy a rabul ejtő megjelenést később komoly minőségi problémák követik, máskor pedig a nem megfelelő anyagválasztásból adódnak kellemetlenségek. Bemutatjuk legnépszerűbb étkezőasztalainkat, inspirációt és segítséget nyújtva a választáshoz.

stilusokgyurujebentrendi 720

Ilario bővíthető
Az Ilario étkezőasztal egy igazi gyöngyszem a kategóriáján belül. A különleges beton hatású kivitelnek köszönhetően garantáltan a legigényesebbeket is leveszi a lábáról. A kiváló minőségű MDF, a szálcsiszolt acél és a strapabíró üveg kombinációja gondoskodik róla, hogy nemcsak megjelenésében, de minőségében is tündököljön az asztal.

Leonardo
A Leonardo favázas étkezőasztal kiválóan illeszkedik a modern stílusú enteriőrök világába. A tölgy színű prémium MDF igazán időtálló anyag, ráadásul könnyen és gyorsan tisztíthatóvá teszi a bútort.

stilusokgyurujebentrendi 1
Enigma bővíthető asztal
Az Enigma különleges és strapabíró anyagból készült, mégpedig kerámiából. Előnye, hogy nem csak időtálló, de könnyen és gyorsan tisztítható, ha pedig nagy családi összejövetelre kerülne sor, ki is tudjuk bővíteni. Szintén a modern hatású belső terek számára ajánlott elsősorban ezt a típust.

stilusokgyurujebentrendi 2
Milan
Ha étkezőasztalról van szó, természetesen nem hagyhatjuk ki a méltán népszerű skandináv irányzat bútorait sem. A Milan étkezőasztal nemcsak szép, de tartós is. Egy beépített fém keret adja a tökéletes stabilitást, amelynek köszönhetően hosszú éveken keresztül bőségesen kiszolgálja az igényeket.

stilusokgyurujebentrendi 3
Xaviero
A loft stílushoz passzoló Xaviero étkezőasztal jó szolgálatot tehet a modern enteriőr világában is. A kiváló minőségű, természetes furnérból készült, tölgy árnyalatú asztallapot remekül kiegészíti az egyedi vonalvezetésű, feketére festett fém váz.

stilusokgyurujebentrendi 4
Margo
Azoknak, akik szimpatizálnak a klasszikus bútordarabokkal, remek választás lehet a Margo étkezőasztal. Kiváló minőségű MDF-ből készült, garantáltan hosszú évekig megőrzi tökéletes minőségét.
stilusokgyurujebentrendi 5
Amennyiben további inspirációkat szeretne találni, bemutatott étkezőasztalaink megtekinthetők webáruházunkban. Kellemes böngészést kívánunk!

Nyitókép: Ilario étkezőasztal

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop