ACO Nero, a fekete zuhanyfolyóka

Az ACO zuhanyfolyókák termékválasztéka kibővült az ACO Nero rozsdamentes acélból készült fekete testtel és felsőrésszel, mert a fekete soha nem megy ki a divatból.

aconerofeketezuhanyfoly 720

Felgyorsult világunkban a divat is folyamatosan változik. Régen elmúltak már azok az idők, amikor a fürdőszoba funkcionális helyiségként a lakás távoli, eldugott szegletében kapott helyet. Ma már ugyanolyan gonddal rendezzük be ezt a teret, mint a lakószobákat. Sőt, mivel itt bármilyen változtatás komoly időbeli és pénzbeli beruházást jelent, ezért mindenki megpróbál időtálló anyagokkal dolgozni.
A lakberendezés és a fürdőszoba területén is mind nagyobb teret engedünk a természetes anyagoknak és a természetnek. A zöld növények és a természet zárt térbe juttatása iránt egyre erőteljesebb az érdeklődés. A növényeket fekete, sötét tónusokkal kombinálva melegebb légkört teremthetünk, ennek megfelelően a sötétszürke, az antracit és a mélyfekete használata egyre elterjedtebb. A fekete szinte már mindenütt jelen van: láthatunk fekete homlokzatokat, sötét bútorokat, de megjelenik a konyában és a fürdőszobában is.

aconerofeketezuhanyfoly 1
A zuhanyfolyóka fekete rozsdamentes acélja harmonikusan illeszkedik a fürdőszobához. Mind anyagát, mind színét tekintve időtálló megoldást jelent, ugyanakkor ellentétes a fürdőszoba megszokott fehér színvilágával. Amennyiben fa kiegészítőkkel kombináljuk, akkor elegáns, kissé indusztriális megjelenést kölcsönözhetünk a helyiségnek. Erre a trendre reflektálva egészítette ki az ACO a fürdőszobai termékkínálatát. Korábban az Exclusive Plusz és Modular Plusz családokhoz már lehetett fekete fedlapot rendelni, amely biztonsági üvegből készült. A vállalat azonban lépett egyet, és a Comfot családhoz is elérhetővé tette a feketét. A különbség azonban igazán látványos: a Nero esetében a fedlap rozsdamentes acélból készül, ám ennél is lényegesebb különbség, hogy itt a folyóka teste is fekete. Azaz beépítés után a zuhanyfolyóka mindegyik látható része egységes színvilágú.
Az ACO zuhanyfolyóka problémamentes vízelvezetést biztosít, és tartós minőséget képvisel. A rozsdamentes acél felülete teljesen sima, aminek köszönhetően a haj és a szennyeződés nehezebben tapad meg rajta, és a szerkezet könnyebben karbantartható. A folyóka egyszerűen beépíthető, és kis magasságának köszönhetően felújításoknál is felhasználható. Hét hosszúságban rendelhető, műszaki tartalma megegyezik a tavaly megújult Comfort zuhanyfolyóka műszaki tartalmával. Az ACO-ra jellemző precizitással a vállalat a fekete ShowerStep-et is felvette a kínálatába az egységes megjelenés miatt.
aconerofeketezuhanyfoly 2
Az ACO Comfort Nero weboldala megtekinthető ITT!

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop