A RIHO Plug&Play kádakkal könnyebb és gyorsabb az építkezés, a felújítás!

Magasan a legjobb! HALLTEX szigetelés a tetőterekbe is!
Folyékony tapéta?
Tondach Thermo PIR hőszigetelés az energiahatékonyságért

Ha elegünk van már a sorozatos fürdőszoba-felújításokból, vagy az építkezés folyamatát szeretnénk meggyorsítani, kényelmesebbé, egyszerűbbé tenni, érdemes megismerkednünk a RIHO Plug&Play kádak nagyszerű, kész megoldásaival!

arihoplugandplaykadakkal 720

Mert mit is tudnak ezek a kádak? Leginkább azt, hogy „egyben vannak”. Ez pedig mindent megmagyaráz… Mivel az innovatív Plug&Play kádak esetében a káddal egybeépített a megerősített előlap, ennek köszönhetően igen gyors lesz az installálás, a beüzemelés folyamata is. Hiszen a gyártó ezeket a kádakat már használatra készen, előre beépített elő- és oldallappal szállítja ki, ami máris garantálja a gyors, egyszerű beüzemelést: egész egyszerűen csak csatlakoztassuk a szifont a lefolyóba, majd szilikonozzuk ki a kád széleit.

arihoplugandplaykadakkal 1
A stabil szerkezetnek köszönhetően kádunk tartósabb lesz, és a végeredmény is szebb: az akril előlap egybeépített kád esetén az illesztések szinte láthatatlanok, a kád esztétikailag is gyönyörű, egységes felülettel rendelkezik. Az elő- és oldallapok váza fémből készült, és extra fal-erősítést is kaptak a gyártás során. Az így megerősített előlap pedig – túl azon, hogy jóval gyorsabb és egyszerűbb telepítést tesz lehetővé – kiemelkedően jó hő- és hangszigetelést is biztosít.

arihoplugandplaykadakkal 2
Miért higiénikusabbak a Plug&Play kádak? A kevesebb hézag és tömítés mindig könnyebb tisztán tarthatóságot, és még nagyobb felületi higiéniát eredményez.
Ami pedig a választékot illeti, ebben sincs hiány! Cikkünkben ugyan csak három, stílusában és formavilágában eltérő kádat mutatunk be, de a RIHO Plug&Play kádak széles választékában egészen pontosan 13 modellt találunk. Választhatunk fürdőszobánk elhelyezkedése, legjobb helykihasználása, illetve saját felhasználói igényeink szerint egyenes, aszimmetrikus vagy sarokkádtípust, formát.

A Plug&Play tehát egy innovatív dizájn, ahol az akril kádak előlapjait egybeépítették magával a fürdőkáddal, a gyors installálás, az egyszerűbb beüzemelés, a még stabilabb szerkezet, az extra szigetelés és a még higiénikusabb felhasználói élmény érdekében.
Ha szeretnénk kiélvezni ezt a sok előnyt, és megkönnyíteni saját magunknak a sokszor bosszantóan hosszú felújítást, érdemes megismerkedni ezzel a remek innovációval!

RIHO Plug&Play kádak
Könnyű választás, Könnyű Élet! És most még annál is könnyebb, hiszen 25% kedvezménnyel szerezhetjük be a család egyes modelljeit…

www.riho.hu

 

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop