A meghitt pillanatokért

A kandalló a lakás központja, látványa a lobogó tűzzel egyszerre tekintélyes és meghitt, ráadásul az energiaárak robbanása miatt eljött az új korszaka. A funkción túl a minőségi kialakítás és a megfelelő anyagok használata is rendkívül fontos.

Az Otti Manufactura székesfehérvári csapata segítséget nyújt abban, hogy az elképzeléseinkhez és otthonunkhoz leginkább illő kandallónk végre valósággá váljon. Nyílt tűzterű kandalló üzemeltetését a hatóságok nem engedélyezik, mivel veszélyesek, különösen faházak esetében. A zárt tűzterű kandallók biztonságosak, de beépítésükhöz szakember szükséges. Már a tervezés szakaszában el kell döntenünk, hol álljon a kandalló, szakemberrel be kell méreteztetni a kémény helyét, méretét.

Manapság az építtetők jelentős része szerelt kéményt választ, hiszen ennek a konstrukciónak a kivitelezése a legbiztonságosabb, és erre garancia is jár. Ne felejtsük el: az égéshez szükséges friss levegő utánpótlásához ki kell építeni egy külön bevezető csövet, különben a szoba levegőjét használnánk, így lassan elfogyna az oxigén, és állandóan szellőztetnünk kellene. Az Otti kandallóit szakszerű tervezés, esztétikus megjelenés és profi segédanyagok jellemzik. Mivel a manufaktúra egyben burkolatgyártó cég is, biztosak lehetünk abban, hogy a nagy választékban alkalmazható burkolatok, áthidalók, konzolok, párkányok között megtaláljuk a kedvünkre valót. És ha előfordulna, hogy mégsem, abban az esetben lehetőség van egyedi elemek legyártására, több mint százféle színben!

BOLTOTTI BEMUTATÓTEREM
8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 38.
Tel.: 70/866 8288
www.ottimanufactura.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop