Mire jó a járdalap?

Startup cégalapítás: Segítünk…
Világújdonság a Hörmann új szekcionált kapuja
Minőségi sarokcsiszoló, gyémánt lyukfúróval

A beton járdalap számtalan előnyös tulajdonsággal bír, nem véletlen töretlen népszerűsége a burkolólapok között. Amellett, hogy strapabíró, változatos kialakításban és színekben érhető el, ingatlanunk esztétikai értékét is növelve.

A járólap egyik leggyakoribb felhasználási területe a járda kialakítása a kertben, udvaron. A Metalloglobus kínálatában strapabíró, könnyedén telepíthető burkolatok közül válogathatunk. Az elemek számos variációban lerakhatók – összefüggően, kis helyközzel vagy akár egyesével is. Nagyon fontos, hogy a járdalapok elhelyezéséhez elengedhetetlenül szükségesek bizonyos munkálatok elvégzése (talaj elegyengetése, vízelvezető és teherhordó réteg biztosítása, tömörítés stb. Közkedvelt felhasználási területe a beton járólapoknak a kocsibeálló kialakítása, amely különösen csapadékos időben teszi kényelmessé a hazaérkezést, emellett – csakúgy, mint a járda esetében – emeli ingatlanunk értékét is. A megfelelő szakértelemmel telepített kocsibeálló gond nélkül elbírja a személyautó súlyát. A beton járdalapok kerti terasz megépítéséhez is kiválóak. Elhelyezhetjük ezeket a ház tövében vagy akár pihenőként a kertben, távolabb az ingatlantól, akár egy járdával is összekötve, máris stílusos összképpel gazdagítottuk otthonunkat.

Végül hasznos felhasználási területe járdalapoknak a csapadékvíz elvezetése. rendkívül fontos, hogy ingatlanuktól a vizet minél távolabbra vezessük el, hogy elkerüljük a falak vizesedését. A lerakáshoz mindenképpen kérjük szakember segítségét, mert fontos, hogy a járda kifelé lejtsen, és megfelelő legyen a lerakás módja.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

2
  2
  Az Ön Kosara
  Éves előfizetés
  2 X 5600 Ft = 11200 Ft
  Fél éves előfizetés
  2 X 2800 Ft = 5600 Ft