Mire jó a járdalap?

A beton járdalap számtalan előnyös tulajdonsággal bír, nem véletlen töretlen népszerűsége a burkolólapok között. Amellett, hogy strapabíró, változatos kialakításban és színekben érhető el, ingatlanunk esztétikai értékét is növelve.

A járólap egyik leggyakoribb felhasználási területe a járda kialakítása a kertben, udvaron. A Metalloglobus kínálatában strapabíró, könnyedén telepíthető burkolatok közül válogathatunk. Az elemek számos variációban lerakhatók – összefüggően, kis helyközzel vagy akár egyesével is. Nagyon fontos, hogy a járdalapok elhelyezéséhez elengedhetetlenül szükségesek bizonyos munkálatok elvégzése (talaj elegyengetése, vízelvezető és teherhordó réteg biztosítása, tömörítés stb. Közkedvelt felhasználási területe a beton járólapoknak a kocsibeálló kialakítása, amely különösen csapadékos időben teszi kényelmessé a hazaérkezést, emellett – csakúgy, mint a járda esetében – emeli ingatlanunk értékét is. A megfelelő szakértelemmel telepített kocsibeálló gond nélkül elbírja a személyautó súlyát. A beton járdalapok kerti terasz megépítéséhez is kiválóak. Elhelyezhetjük ezeket a ház tövében vagy akár pihenőként a kertben, távolabb az ingatlantól, akár egy járdával is összekötve, máris stílusos összképpel gazdagítottuk otthonunkat.

Végül hasznos felhasználási területe járdalapoknak a csapadékvíz elvezetése. rendkívül fontos, hogy ingatlanuktól a vizet minél távolabbra vezessük el, hogy elkerüljük a falak vizesedését. A lerakáshoz mindenképpen kérjük szakember segítségét, mert fontos, hogy a járda kifelé lejtsen, és megfelelő legyen a lerakás módja.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop