5 szempont, amit érdemes megfontolni tetővásárláskor!

Az orkánerejű szélviharok és a súlyos károkat okozó jégesők egyre gyakoribbak hazánkban is. Ilyenkor különösen jól jön, ha olyan tetőnk van, ami ellenáll az időjárás szeszélyeinek. Na, de milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy jó tető?

 

 

1. Első a biztonság!

Az egyre szélsőségesebb és kiszámíthatatlanabb időjárás miatt az elsődleges szempont, hogy tetőnk teljes mértékben vihar- és jégesőálló, valamint beázásmentes legyen. Ezt a tetők piacán unikumnak számító 8 pontos, orrirányú rögzítésmód garantálja. Nézze meg, melyik tető vészelt át ennek köszönhetően 180 km/h-val tomboló viharokat is!

2. Hosszú élettartam

Ha jól választunk, akkor a tetővásárlás nem pénzkidobás, sokkal inkább hosszútávú befektetés. Keresse a kőzúzalék bevonattal ellátott préselt acél tetőket, mert ezek kivételesen hosszú ideig ellenállnak a korróziónak! Sőt, van olyan gyártó, aki 50 év időjárás- és korrózióállósági garanciát ad – még extrém igénybevétel esetén is!

 

 

3. Minél könnyebb, annál jobb!

Gyakori tévhit, hogy a könnyű tetőt elfújja a szél. Ez nem igaz, hiszen minden a rögzítési módon múlik! Ráadásul, a könnyű héjazati súly a már meglévő tetőhéjazat bontás nélküli újrafedését is lehetővé teszi. Ezzel nemcsak időt, de még pénzt is spórolhat!

 

 

4. Környezetbarát tető egy életre

Érdemes hosszú élettartammal rendelkező és újrahasznosítható terméket választani, mert ezzel nemcsak magunknak, de környezetünknek is jót teszünk. Mivel kevesebb nyersanyag kerül felhasználásra, így az előállítás során fellépő környezetterhelés is csökken.

 

 

5. Elegáns tető = kellemes otthon

A biztonság mellett azonban a szépség sem elhanyagolható, hiszen mindannyian olyan otthonra vágyunk, ahová minden nap boldogan megyünk haza. Ha stílusos tetőről álmodozik, kattintson!

 

 

A felsorolt szempontokat tökéletesen ötvözik a GERARD tetőcsalád termékei, amelyekhez most akár 30%-kal olcsóbban juthat hozzá!

 

http://www.gerard.hu/


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop