3 izgalmas bútorátalakítás tejfestékkel

A bútorátalakítás egy olyan műfaj, amihez nem szükséges különleges tehetség (sőt: még az átlagosnál fejlettebb kézügyesség sem), hiszen elég már néhány egyszerű technika is ahhoz, hogy teljesen átalakíthasd a bútoraidat.

Az Azúr Bagoly blogjáról mutatunk most olyan ötletes átalakításokat, amikből láthatod, hogy akár régi, akár új… akár csodaszép vonalvezetésű, akár kiábrándítóan jellegtelen… mindenfajta bútor újragondolható!

1. Bizony vannak olyan bútorok, amikről első pillantásra sokszor nem nyilvánvaló, hogy érdemesek volnának arra, hogy az átalakításukkal foglalkozzunk: a bútorlapból készített darabok tipikusan ilyenek. – Ám éppen a végletekig egyszerűsített forma az, ami szabad terepet hagy a kreatív ötleteknek!

2. A klasszikus bútoroknak sokszor a legegyszerűbb megoldások is remekül állnak:

3. Egy hagyományos vonalvezetésű bútor szuperül mutathat teljesen modern elemekkel fűszerezve is:

A tejfestéket egyszerűen használhatod bútorfestéshez, mert:

 • nem szükséges hozzá alapozóréteg,
 • szupersima felületet képez,
 • kb. 1 óra alatt megszárad,
 • mindenfajta anyagból épített bútordarabokon alkalmazható,
 • nem folyik meg akkor sem, ha függőleges felületeket festesz.

A ’GREEN BRAND’-díjas Azúr Bagoly Tejfesték ráadásul ökológiailag fenntartható módon gyártott anyag, hiszen 100%-ig természetes alapanyagokból készül.

A BÚTORFESTÉSSEL EGYSZERŰEN A STÍLUSODHOZ ALAKÍTHATOD AZ OTTHONODAT.

Ha csatlakozol az Azúr Bagoly közösségéhez, akkor egy olyan kreatív látásmódot kaphatsz a lakberendezésben, ahol mindegy, hogy a bútoraid milyen színűek, milyen anyagúak… hiszen úgyis szabadon alakíthatod őket!
Itt rögtön fel is iratkozhatsz a bútorfestéssel kapcsolatos tippekért: https://azurbagoly.hu/csatlakozz-most-a-kozossegunkhoz/

A weboldalunkon sok-sok részletes útmutatóval segítünk abban, hogy örömmel munkálkodhass a bútoraidon.

Ezzel a kuponkóddal pedig a webáruházban 10%-os kedvezménnyel vásárolhatsz bútorfestéket december 15-éig. – amiotthonunk-202310

Webáruház: www.azurbagoly.huÜzlet: Budapest, VI. kerület, Paulay Ede u. 46. • Telefon: 20/373 1470


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop