Zuglói harmónia

Szinte nulla forintból alakította ki egy fiatal pár első otthonának szánt lakást Szabó Viktória home stager. A titok az volt, hogy a tulajdonosok már meglévő bútorait használta fel, néhány szép kiegészítővel teljessé téve az enteriőröket.

Egy fiatal, gyermekvállalás előtt álló pár számára alakította ki Szabó Viktória home stager ezt a zuglói, kertvárosi lakást, amely a belváros közelsége és a környék oktatási intézményekkel való jó ellátottsága miatt ideális. Az elvárás az volt, hogy az enteriőr minden szeglete legyen esztétikus, modern, jól kihasználható. Mivel a lakás sajátos építészeti alapadottságai jó alapot kínáltak mindehhez – tágas nappali-konyha-étkező, két hálószoba, fürdőszoba – a térfelosztáson nem kellett változtatni.

Az enteriőrök skandináv jelleget kaptak, ami az egyik legjobb stílus, ha jól átlátható, fiatalos teret szeretnénk magunk körül. A skandináv kötelező eleme a sok fehér, a pasztelles színek, valamit a könnyű, légies bútorok. Bár a lakásban vannak olyan részletek, amelyek fotózásunk idején még nem voltak ideálisak, ilyen például az étkezőasztal feletti lámpa pozíciója miatt az asztal burkolatváltásra állítása, de időközben megtörtént a lámpa és így az asztal áthelyezése is. A belső berendezés szinte nulla forintba került, a home strager a meglévő bútorokat használta fel, kiegészítve természetesen kisebb dizájndarabokkal, szőnyegekkel, lámpákkal, saját képekkel és dekorációs eszközökkel. A lakásban központi szerepe van a tágas, világos nappalinak, ami a méretéből adódóan alkalmas volt arra is, hogy egy szeparált, de mégsem elzárt dolgozórészt alakítsanak ki, amely ma már szinte kötelező részlet.

A nappali fókuszába került a már meglévő vajszínű ülőgarnitúra, nagyszerűen mutat mellette a látványos szobanövény, ésa szellős és levegős összhatás kedvéért Viktória néhány kisebb méretű bútort helyezett el körülötte. A konyhában és a fürdőszobában szerencsére semmit nem kellett átalakítani, csak minden holminak megtalálni a maga helyét, elrejtve a szemek elől. „A térérzetet növeli, ha mindennek megvan a helye, ugyanakkor néhány ügyesen választott, érdekes, jól elhelyezett kiegészítő mégiscsak biztosítja, hogy ne legyen túl steril az összkép” – mondja Szabó Viktória. A szobák egyike szülői háló, a másik ma még vendégszoba, és nagy előny, hogy lakáshoz egy kellemes terasz is tartozik.

Home staging tanácsadóként arra törekszem, hogy a lehetőségek figyelembevételével kihozzam minden lakásból a maximumot.
Szabó Viktória
home staging tanácsadó

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop