Villámgyors, profi lomtalanítás

A környezettudatos életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap, ám bármennyire is figyelünk arra, hogy elkerüljük a felesleges vásárlásokat, az évek alatt még így is rengeteg haszontalan tárgy gyűlik össze otthonunkban. Amikor ezt megelégeljük és úgy döntünk, megszabadulunk tőlük, akkor fontos, hogy a lomtalanítás villámgyorsan és precízen történjen, emellett azonban a környezetünk védelmére is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Sajnos gyakori probléma, hogy költözködésnél, lakásfelújításnál az elszállított hulladék végül nem az előírásoknak megfelelő helyre kerül, hanem a szállító spórolásból illegális lerakóba vagy egyszerűen egy félreeső területen, legfőképpen erdőben rakodja le a szállítmányt. Emiatt kardinális kérdés megbízható, profi csapatot megbízni ezzel a munkával.

A Tici Transport Kft. óriási tapasztalattal rendelkezik a lomtalanítás és a sittszállítás területén, speciális eszközeiknek hála pedig még a bonyolultabb esetek és a nehezen hozzáférhető helyszínek sem jelentenek akadályt számukra. Annak érdekében, hogy a munkafolyamat a lehető leggyorsabban és zökkenőmentesen menjen végbe, csupán arra van szükség, hogy egy gyors egyeztetés alkalmával pontosan körülírjuk az elszállítandó lom mennyiségét és elhelyezkedését. Ezt követően a csapat az előre egyeztetett időpontban megkezdi a munkát, természetesen csak azt követően, hogy a végső árajánlatot elfogadtuk. A felpakolás gyorsan és precízen történik, még akkor is, ha a körülmények nem éppen a legmegfelelőbbek. A folyamat még tovább gyorsítható, ha a hulladékot már előre bezsákoljuk, ám, ha nem szeretnénk ezzel foglalkozni, ezt a feladatot is elvégzik.

Amennyiben tehát a célunk az, hogy a lomtalanítás vagy az építési törmelék elszállítása villámgyorsan és precízen történjen, a legbölcsebb, hogy hozzáértő, tapasztalt szakemberekre bízzuk e feladatot. Az elszállított lom ezt követően hulladékudvarba kerül az előírások maximális betartásával, így biztosak lehetünk abban, hogy a lehető legkevésbé terheljük a környezetet.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop