Végtelen kombinációk – frontok minden stílushoz

Kizárólag európai gyártók és a piacon elérhető legjobb alapanyagok garantálják, hogy a Nett Front bútorajtók a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljenek. A sokoldalúságnak, a remek kombinációs lehetőségeknek hála a pénztárcákhoz igazodó legoptimálisabb megoldással itt mindenki megtalálja álmai konyháját.

A Front Panel termékcsalád a „belépőkategória”, és a klasszikus lakkozott, valamint a festett ajtófrontok alternatívája, figyelembe véve az ár-érték arányt, mely friss, modern megjelenést kölcsönöz konyha- és nappali bútorainknak. A mai trendek számos színével találkozhatunk itt magasfényű és matt felületeken, amelyek kellemes tapintással társulnak. Letisztult vonalvezetésükkel ezek a frontok is tökéletesen alkalmazkodnak korunk minimál dizájnjának elvárásaihoz. A termékcsalád legfőbb előnye és egyben különlegessége, hogy valamennyi Front Panel termék null-fugás élzárást kap a gyártás során, aminek köszönhetően a frontok élzárása szinte láthatatlan.

A fóliás frontok képviselik a „középkategóriát”. Sokszínűségük, kiváló anyagmegoldásaik méltán teszik a fóliás frontokat világszerte a legnépszerűbb fronttípussá: rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, tökéletesen illenek bármely belső tér miliőjébe. Számos árnyalatban, textúrában, mintázatban elérhetők, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő változatot. A rengeteg szín- és marásminta-kombináció határtalan lehetőséget nyújt a bútorok tervezésében. A fautánzatú fóliák izgalmas faerezete természetes, valósághű megjelenést biztosít, de más textúrákat is megtalálhatunk: például a kortárs beton vagy az elegáns márvány mintázatait.

A fóliás frontokat azonban nemcsak mutatós látványukért zárjuk a szívünkbe pillanatok alatt, de felhasználóbarát tulajdonságaikért is, ugyanis rendkívül strapabíróak, és játszi könnyedséggel tisztíthatók. A közhiedelemmel ellentétben a fóliás ajtókról a fólia nem válik le, sőt: a modern technológiának és kiváló alapanyagoknak köszönhetően nagyon is strapabíró, akár évtizedekig is kitartó megoldásról van szó.

A festett frontok a harmadik, jelenleg „felsőkategóriás” termékcsalád egészen kifinomult eleganciával, a szivárvány minden színében, matt és magasfényű változatban is elérhető. Legyen szó akár letisztult matt vagy egy kihívóan fényes festett felületről, könnyedén teremt finom harmóniát bármilyen környezetben. A korlátlan szín- és marásminta-kombináció lehetősége valamennyi enteriőr stílushoz tökéletesen illeszthető. A festett felületek elegáns, egységes arculata ízlésesen variálható a természetes anyagokkal, a fa-, kő-, textil- és különböző textúrákkal. A festett frontok azonban – főleg a magasfényű változat – érzékeny a karcolásokra, így finomabban kell velük bánni a hétköznapi használat során. Ha erre odafigyelünk, az ajtó szinte örök életen át megtartja újkori pompáját.

BEMUTATÓTEREM
2040 Budaörs – BITEP TELEP, Bánki Donát út 490. számú épület
Tel.: 30/375 6627
www.nettfront.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop