Varázsoljuk újjá a teraszt – Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a kültéri élettérből!

Egy terasz kialakításakor számos tényezőt kell figyelembe venni: a megfelelő burkolat kiválasztását, a vízszigetelést, a lejtést, a bútorok elhelyezését, valamint a növények és dekorációk összehangolását. Napjainkban egyre nagyobb teraszok épülnek, amelyek lehetővé teszik, hogy egyetlen lépéssel a szabad levegőn találjuk magunkat, miközben élvezhetjük otthonunk komfortját is.

Taverna Gigant beige-barna térkő-terasz

A nagyobb teraszok olyanok, mint egy szabadtéri nappali: tágas étkezőasztalok a családi és baráti összejövetelekhez, kényelmes székek a pihenéshez, napozóágyak, és rengeteg növény, amelyek egy kis természetet varázsolnak az otthonunkba. Idén különösen nagy hangsúlyt kap a terasz funkciója és kényelme, hiszen egyre inkább a lakótér meghosszabbításaként használjuk.
A harmonikusan kiválasztott burkolatok segítenek abban, hogy az átmenet a ház belső tere és a terasz között még természetesebb legyen. A Leier kínálatában biztosan találunk ehhez megfelelő térkövet és kerti lapokat, legyen szó modern, klasszikus vagy rusztikus stílusú épületről. Így lehetőségünk van arra, hogy otthonunk egyedi legyen, mégis biztosak lehetünk benne, hogy harmonikus lesz a végeredmény.

FORUM szürke térkő

2024-ben a monokróm, fekete-fehér színvilág kezd háttérbe szorulni, helyette újra divatba jönnek a lágyabb földszínek, mint a sárgás, barnás és bézses árnyalatok. Érdemes olyan teraszburkolatot választani, amely tartós, időjárásálló, könnyen tisztítható és karbantartható, felülete pedig nem csúszik. A Leier termékei speciális hidrofobizálás mellett KAISERclean felületvédelmet is kaptak, így nagyon könnyen tisztíthatók. Ennek köszönhetően a moha, algák, fű, falevelek festékanyagai, sőt, a zsírok és olajok sem hatolnak mélyen a burkolat anyagába.

Euroline kerti lappal borított terasz

Fedezze fel a Leier kertépítési és kertszépítési termékeit viszonteladó partnereinknél, vagy olvasson róla bővebben a www.leier.hu weboldalon!

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop