Újdonságok a Magyar-Norvég Kft. kínálatában

Az idei Construma-kiállítás nagyon sok vállalkozás számára rég várt esemény volt, hiszen a covid miatt két évet kellett várni a megrendezésére. Számos kiállító izgalmas standdal és sok újdonsággal jelent meg, így a Magyar-Norvég Kft. is, amelynek standját ráadásul a kiállított termékek megjelenítése és az összkép kreativitása alapján a kiállítás zsűrije a nagy stand kategóriában a legszebbnek minősített. Némon Henrik, a cég ügyvezetője számol be a részletekről.

Meglepte, hogy ilyen rangos elismerést kaptak?
– Természetesen meglepődtünk, és nagyon örülünk, mert azt a munkát, amit két éve szerettünk volna a látogatóinknak megmutatni, azt egy független szervezet is kreatívnak és informatívnak tartotta.

Milyen termékek jelentek meg?
– Cégünk immár évtizedek óta több norvég gyártó fűtéstechnikai termékeinek hazai importőre, amelyek közül a Nobo elektromos fűtőpanelek és padlófűtés, valamint a Jotul öntöttvas kandallók és kályhák adták a bemutatott termékek gerincét. Mindezek mellett bemutattunk egy zsírkő tömegkályhát, szellőzéstechnikai termékeket és egy különleges kültéri konyha megoldást is.


Az elektromos fűtőpaneleket és a kandallókat magazinunk olvasói már jól ismerhetik, ezekkel kapcsolatban újdonságok is bemutatásra kerültek?
– Igen, a fűtőpaneljeink között újdonság, hogy a termékek okosvezérlésére a gyártó immár kétféle megoldást is kínál. Az egyik a már jól ismert és nagyobb házak igényeit kielégítő Eco Hub központi vezérlés, míg az újdonságunk, hogy megjelent a közvetlen Wifi-képes fűtőpanelek is. Ez a megoldás kisebb lakásoknak vagy nyaralóknak kínál kitűnő megoldást, mivel nem szükséges a központi vezérlő megvásárlása, hanem a paneleket közvetlenül tudjuk vezérelni. Fatüzelésű kandallóink között több újdonsággal és frissítéssel is megjelentünk, melyek között a zsírköves kandallóink és a Jotul F200-as új, szabadon álló kályhasorozat volt a legsikeresebb.

A fűtés mellett szellőzés és vízmelegítés is megjelent a cég termékei között. Mit lehet tudni ezekről?
– Cégünk 30 éves fennállását azzal ünnepeltük, hogy a Nobo gyárcsoport fűtéstechnikai termékei mellett komplex megoldást szeretnénk kínálni ügyfeleinknek a már megszokott minőségben. Így került bemutatásra a decentralizált rekuperátoros-hőcserélős szellőztető, a légtisztító berendezés és a hőszivattyús forróvíztároló. Ezen termékekkel teljes körű megoldást tudunk kínálni fűtés, szellőztetés és vízmelegítés terén.

 


Mit lehet tudni gyönyörű új dizájntermékükről, a kültéri konyháról?
– A Svédországból frissen érkezett kerti Röshults kerti konyhák komplex megoldást kínálnak az outdoor termékek világában. A minimalista luxus kültéri konyharendszer mindent tud, amit egy konyhának tudnia kell, és tökéletesen illik minden kertbe. Moduláris felépítése révén igényünk szerint variálhatjuk az elemeit, akár bárpultot is illeszthetünk hozzá. A termékek a legmagasabb rozsdamentes anyagminőségben készülnek, szálcsiszolt vagy festett felülettel.

Hol lehet élőben megtekinteni az említett új termékeiket?
– Bemutatótermünkben, a Magyar-Norvég Kft. már jól ismert Nagy Lajos király útja 81. szám alatt várjuk az érdeklődőket, ahol a termékek megtekinthetők, és ahol egyúttal szakmai tanácsokkal, részletes tájékoztatással is tudunk segíteni.

Magyar-Norvég Kft.
1148 Bp., Nagy Lajos király útja 81.
Tel: 1/363 3058
Web: www.nobo.huwww.jotul.hu, www.roshults.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop