Új luxus – rozsdamentes acél konyhabútorokkal

A lakberendezési trendek folyton változnak, de a konyha az a helyisége a lakásnak, amit nem lehet évente átalakítani. Érdemes időtlen luxust választani, amihez ragaszkodunk, ez pedig nem más, mint a rozsdamentes acélbútor.

ujluxusrozsdamentesacel 720

A nyolcvanas évek barna konyhabútor-divatját már negyven éve a hátunk mögött hagytuk, de még mindig visszaköszönnek ilyen vagy olyan formában a kínálatban. Vannak azonban olyan új trendek, amelyek mindig stílusosak maradnak, mert olyan minőséget és értéket képviselnek, ami tartósan velünk marad. Ezt teszi hozzá a konyhánkhoz a rozsdamentes acél bútor.

Időtlen bútorok
A rozsdamentes acélbútor a legmagasabb minőséget képviseli, nem véletlenül használják ezt a profi konyhákban is. Azon túl, hogy egyszerűségében elképesztően szép, a rozsdamentes acélanyagnak számtalan jó tulajdonsága van.

  • Nem korrodál: a rozsdamentes acélanyag ellenáll mindennek. Bár fém, olyan erős anyagból készült, hogy a felülete nem korrodálódik, így évtizedekig hűséges társunk marad a konyhában.
  • Nem kopik: a rozsdamentes acélanyagból készült konyhabútor kis túlzással karcolás nélkül átvészel bármit, legyen az kés nyoma vagy vörösborfolt. Nem hagy rajta nyomot semmi, maga a felülete olyan ellenálló, hogy normál használat mellett hosszú évtizedek alatt is csak minimális a kopása, megmarad olyannak, mint új korában.
  • Tökéletesen tisztán tartható: a rozsdamentes acélfelület tökéletesen sima, emellett pedig remekül kezelhető fertőtlenítő szerekkel, nyugodtan vághatunk vagy dolgozhatunk akár hússal, akár tésztával. Nem áll fenn annak a veszélye, hogy repedésekben vagy recékben megtapad bármilyen szennyeződés, ezáltal teljesen és tökéletesen tisztán tartható a munkafelület éppen úgy, mint a rozsdamentes acélbútorok belseje.
  • Rendkívül időtálló: ha figyelünk arra, hogy ne horpadjon, ha nem dobálunk rá nehéz tárgyakat, és savval sem öntjük le közvetlenül, a rozsdamentes acélanyagból készült bútorok olyan időtállóak, hogy még unokáink is makulátlan pulton dolgozhatnak. Ezáltal bár drágábbak, hosszútávú befektetésként is megérik.

ujluxusrozsdamentesacel 1
Praktikus kiegészítők, megfelelő háztartási gépek
A rozsdamentes acélbútorok remekül kombinálhatók más praktikus kiegészítőkkel is, mint például egy ügyes zsúrkocsival, ami plusz pakolófelületet biztosít, vagy a hozzávalók és edények könnyű mozgatását valósítja meg erőfeszítések nélkül a kamrából.
A rozsdamentes acélbútorokkal felszerelt konyhába érdemes olyan háztartási gépeket venni, amelyek tovább viszik a hangulatot. Ilyenek elsősorban az inox konyhagépek, melyekből szerencsére bőséges választékot találunk a boltokban, legyen szó hűtőről, tűzhelyről vagy akár mosogatógépről.
A túl sok fémfelület azonban élettelenné is teheti a konyhát, ezért érdemes megfelelő kiegészítőkkel megtörni a sok fém felületet. Lehetnek ezek zománcos edények vagy egy izgalmasabb konyhai szőnyeg, a lényeg, hogy az érzet egységes legyen, de tudjunk egy kicsi izgalmas hangulatot csempészni a fémfelületek közé.

 

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop