Internorm bemutatóterem

A Magyarországon 10 éve hivatalos képviselettel működő INTERNORM újabb sikeres állomáshoz érkezett: régóta dédelgetett álom válik valóra az első hivatalos Internorm bemutatóterem szeptemberi megnyitásával, mely az egész magyarországi ablakszakma prezstízsét is emeli.

 

A több, mint 80 éves múltra visszatekintő osztrák családi vállalkozás 20 millió eladott ablakegységgel mára Európában piacvezető ablakgyártóvá nőtte ki magát. A tulajdonos Klinger család generációkon átívelő, szakma iránti fanatikus elkötelezettsége mindenkit magával ragad: nemcsak a gyárban dolgozók testtartásán látszik, de a fejlesztő mérnökök sziporkázó ötletein is, melynek eredményeképp  az Internorm történetét forradalmi újdonságok és szabadalmak áradata kíséri.

A fentiek miatt nem meglepő, hogy Magyarország passzívház slágerablaka az Internorm.  A tavalyi passzívház nyílt napokon bemutatott 16 ház közül 13-ba az Internorm ablakait építették be rendkívüli hőszigetelőképességüknek köszönhetően.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_09/internorm/f1{/gallery}

 

Az Internorm azonban nemcsak a folyamatos műszaki innováció miatt emelkedik a többi építőipari cég közül, hanem a csak luxusautókhoz mérhető vevőelégedettségi rendszerének köszönhetően is. A speciális Customer Care garantálja, hogy a vevők által legfontosabbnak ítélt tényezők  szerint alakuljanak a szolgáltatások, a termékkel és annak beépítésével való teljes elégedettséget célozva.

A kereskedő partnereket egy független cég minősíti: Magyarországon mindössze 13 kereskedő partner válhatott 1st Window Partnerré, hiszen csúcsminőségű elvárásokat kell teljesíteni. Ennek köszönhető, hogy a beépítés során a vevőket kellemes meglepetésként éri a szolgáltatás “osztrákos” színvonala is.

A 600 nm2-es bemutatóterem megnyitása lehetőséget nyújt a vásárlóknak arra, hogy a legfrissebb design-ok formájában tapasztalják meg az igazi Internorm minőséget és élményt, legyen szó modern, minimál vagy klasszikus stílusról. Ami pedig igazán interaktívvá teszi a kiállítást, az a konkrét beépítési szituációk bemutatófalba építése (pl. passzívházas, vagy alacsony energiaházas beépítési mód), így a műszaki részletek pontosabb megismerése és megértése is lehetővé válik nemcsak a magán  építtetők, hanem a szakemberek számára is.

Magyarország első állandó ablak kiállítása hétköznapokon, 9.00-17.00 óra között rengeteg innovatív megoldással és exkluzív újdonsággal várja az érdeklődőket. További információkért kattintson!

Internorm – A jövőm ablaka.
www.ablak-internorm.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop